Lucrări de reparaţii şi întreţinere pe mai multe tronsoane de drumuri judeţene
Print this page

Lucrări de reparaţii şi întreţinere pe mai multe tronsoane de drumuri judeţene

Written by  Jul 10, 2019

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani desfăşoară în această perioadă lucrări de reparaţii şi întreţinere pe mai multe tronsoane de drumuri judeţene.

În zona de sud a judeţului se lucrează pe DJ 208 I Joldeşti – Tudora – limita cu judeţul Suceava, acolo unde sunt executate lucrări de reparaţii prin turnare a unui covor asfaltic într-un strat pe o lungime de aproximativ 10 kilometri.

De asemenea, pe zona de nord a judeţului, pe DJ 298 Vorniceni – Cordăreni, se execută lucrări de reparaţii prin turnare covor asfaltic în doua straturi pe un sector de drum de 5 kilometri.

În paralel, sunt desfăşurate şi lucrari de reparatii la fundaţiile drumurilor pe Drumul Judeţean 282 Saveni – Podriga, precum şi pe DJ 296 A pe raza localităţii Roşiori, comuna Rachiti.

După finalizarea lucrărilor de pe DJ 208 I Joldesti – Tudora – limita cu judeţul Suceava, echipa de drumari va fi relocată pe DJ 282 B Flamânzi – Prajeni – limita cu judeţul Iaşi, acolo unde se vor executa lucrări de reparaţii prin turnarea unui covor asfaltic în două straturi pe o lungime de aproximativ 12 kilometri.

(Sursa: Radioiasi.ro)

Geo