Un bărbat din Botoşani atacat cu furculiţa şi stropit cu hipoclorit de nevastă

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Un bărbat din Botoşani atacat cu furculiţa şi stropit cu hipoclorit de nevastă

Written by  Mar 18, 2019

Un bărbat din Botoşani atacat cu furculiţa şi stropit cu hipoclorit de nevastă, refuză să facă plângere. A ajuns la spital cu greu, după ce a scăpat de furia femeii, dar n-a vrut să rămână internat şi s-a întors acasă.

Sâmbătă seara, la Bosânceni, în Botoşani, un bărbat de 63 de ani a fost atacat violent de propria soţie. Bărbatul a sunat la 112 după ce a reuşit să scape de furia femeii şi să se baricadeze într-o încăpere din propria casă, scrie Monitorul de Botoşani.

Acesta a cerut ajutorul cadrelor medicale, spunând că a fost atacat de femeie cu o furculiţă, cu care a încercat să îl lovească în ochi. Pentru că bărbatul a reuşit să îi pareze acesteia loviturile, femeia s-a enervat şi l-a stropit şi cu hipoclorit peste faţă.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) a ajuns în scurt timp la domiciliul celor doi, unde bărbatul a primit primul ajutor, după care a fost preluat şi transportat la Urgenţe. "Pacientul a ajuns în serviciul nostru prezentând arsură chimică corneo conjunctivală la nivelul ambilor ochi. A primit îngriji medicale, însă a refuzat internarea, dorind să se întoarcă la domiciliu.", a precizat un asistent din cadrul UPU SMURD.

Întrebat de cadrele medicale care a fost motivul conflictului, bărbatul s-a rezumat doar la a o descrie pe consoarta sa ca fiind o "panaramă". Potrivit poliţiştilor, acesta are la dispoziţie 60 de zile pentru a depune plângere împotriva soţiei, deşi în primă instanţă nu părea dornic de acest lucru.

 

Geo

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« September 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30