FOTO. O nouă nenorocire loveşte Botoşaniul

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

FOTO. O nouă nenorocire loveşte Botoşaniul

Written by  Jan 24, 2018

Peste 30 de persoane, între care patru copii, au fost evacuate, ieri, dintr-un bloc din Botoşani, în urma izbucnirii unui incendiu. Din cauza fumului dens inhalat, patru oameni au fost transportaţi la spital. Doi dintre aceştia sunt în stare gravă! La fata locului s-au deplasat patru echipe ale Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apa si spuma si o ambulanță SMURD, precum si patru echipaje ale SJA Botosani.

Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani, a declarat că au fost evacuate 32 de persoane, dintre care patru copii. Cinci oameni s-au intoxicat cu fum, patru fiind transportate la spital. “Au fost evacuate 32 de persoane, dintre care patru copii. Cinci persoane s-au intoxicat cu fum. Patru au fost transportate la spital, două fiind în stare gravă. La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau bunurile din apartament, cu flacără şi degăjari mari de fum” - a spus Dorina Lupu.

Potrivit reprezentantului ISU Botoşani, intervenţia a fost îngreunată pe de o parte de cantitatea mare de materiale combustibile din apartament care întreţineau arderea, iar pe de altă parte de vizibilitatea redusă din cauza fumului dens.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

În această dimineaţă, la ora 8.30, la sediul Instituției Prefectului Județul Botoșani va avea loc o şedinţă extraordinară a CJSU. Tema: situatia locatarilor şi a imobilului de pe strada Aleea Noua din municipiul Botosani afectat de incendiu.

 

 

 

(Sursa: btbd.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« June 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30