Items filtered by date: Thursday, 30 August 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Thursday, 30 August 2018
Thursday, 30 August 2018 19:30

Nu renunta la el!

Il vrea la Poli! Antrenorul Flavius Stoican neaga zvonurile aparute in ultimele 24 de ore cum ca nu ar mai avea nevoie de jucatori precum Catalin Stefanescu sau Gabriel Bosoi. Totodata Flavius Stoican isi doreste sa ramana el insusi la Iasi si sa o readuca pe Politehnica acolo unde a fost in sezonul trecut, respectiv in playoff.  Inca o veste buna vine din tabara iesenilor, unde Ionut Pantiru va reveni pe teren chiar in meciul de luni contra celor de la Concordia Chiajna.

Published in ȘTIRI VIDEO

Aproape 14 milioane de lei! Atat va investi municipalitatea intr-un program de modernizare a spatiilor de joaca de pe raza orasului. Cel mai recent a fost inaugurat in cartierul Nicolina si este o incantare pentru toti copii care locuiesc in zona. In vecinatatea parcului de joaca a fost amenajat si un teren de basket pentru a-i incuraja pe copii si tineri sa faca miscare.

Published in ȘTIRI VIDEO

Captura impresionanta facuta de politistii de frontiera. In cateva ore oamenii legii au confiscat aproximativ 11.000 de pachete de tigari. In alte bagaje au gasit 65 de ceasuri de mana inscriptionate cu numele unor firme de lux, susceptibile a fi contrafacute. Intreaga marfa a fost confiscata iar politistii continua cercetarile pentru destructurarea retelelor de contrabandisti.

Published in ȘTIRI VIDEO

Ateneul din Iasi pleaca in turneu, la Miclauseni. Duminica, 2 septembrie, trupa de actori a Ateneului din Iasi va pune in scena la castelul Sturza "Povestea Unirii". Spectacolul in regia lui Ovidiu Lazar va incepe la ora 15:00, spre incantarea celor care participa in acest weekend la Festivalul organizat an de an cu scopul de a strange fonduri pentru reabilitarea castelului.

Published in ȘTIRI VIDEO

In ultima zi a lunii august, crestinii ortodocsi sarbatoresc punerea in racla a braului Maicii Domnului. Pe 31 august, romano-catolicii il venereaza pe Sfantul Raymund Nonnatus.

Published in ȘTIRI VIDEO

Este considerat unul dintre marile nume ale artei plastice romanesti.A realizat peste 4.000 de lucrari in tehnici diferite. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre pictorul

Published in ȘTIRI VIDEO

Dispute aprinse pe marginea parcurilor industriale.In Consiliul Judetean sunt doua tabere: consilieri care doresc dezvoltarea parcurilor industriale din Iasi, pe deoparte si de alta parte, sunt cei care spun ca cele existente sunt suficiente. In prezent, in judetul Iasi sunt doua parcuri industriale, la Letcani si Miroslava, insa exista un proiect care prevede construirea unuia la Pascani si unul in zona metropolitana.

Published in ȘTIRI VIDEO

Se construiesc penitenciare! Ministerul Justitiei supune dezbaterii un proiect de achizitie a studiilor de fezabilitate pentru construirea de noi locuri de detentie din sistemul Autoritatii Nationale a Penitenciarelor. Si asta pentru ca exista un deficit de aproape 4.000 de spatii. Proiectul arata ca vor fi construite mii de spatii de detentie, pâna in 2024.

Published in ȘTIRI VIDEO

Tarife noi la Compania de Transport Public. Biletele cu una si doua calatorii vor costa 2,5 lei, respectiv 5 lei si sunt valabile 120 de minute de la momentul compostarii. Noua modificare se aplica biletelor pentru o zona si va intra in vigoare de la 1 septembrie 2018  

Published in ȘTIRI VIDEO

Probleme in trafic! In zona Podu Ros traficul este ingreunat din cauza lucrarilor care se efectueaza la reteaua de termoficare. Pentru ca mai este putin timp pana cand va incepe scoala, autoritatile locale vor sa urgenteze lucrarile pentru ca cele doua scoli din zona sa nu fie afectate de restrictiile de trafic impuse.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« August 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31