Items filtered by date: Thursday, 16 August 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Thursday, 16 August 2018
Thursday, 16 August 2018 22:58

Localitatea Oituz, lasata fara gaz

Delgaz Grid informează că, în scopul efectuării de lucrări la sistemul de transport al gazelor naturale, este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale joi, 16 august, începând cu ora 08.00, la consumatorii din loc. Oituz, jud. Bacău.

Published in Bacău

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ au reluat, joi, căutările bărbatului dispărut cu o seară înainte în lacul de acumulare Izvorul Muntelui, în localitatea Chiriţeni din comuna Hangu, a declarat, pentru AGERPRES, căpitanul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Published in Neamţ
Thursday, 16 August 2018 22:46

Lucrari de consolidare pe paraul Valea Seaca

Echipele Administraţiei Naţionale ‘Apele Române’ (ANAR), prin Administraţia Bazinală de Apă Siret şi Sistemul de Gospodărire a Apelor Suceava, au intervenit pe data de 15 august şi până în dimineaţa zilei de 16 august, pe pârâul Valea Seacă, din zona municipiului Câmpulung Moldovenesc, pentru executarea lucrărilor de consolidare ca urmare a surpării malului stâng.

Published in Suceava
Thursday, 16 August 2018 22:40

Trafic oprit in cartierul Frumoasa

În cursul zilei de vineri, 17 august, între orele 9.00 și 16.00, echipele Citadin SA vor face reparații, în funcție de condițiile meteorologice, pe strada Plantelor din cartierul Frumoasa.

Published in Local

Sarbatoare la Oteleni!De cativa ani, in satul Handresti din comuna Oteleni, ziua de 15 august este una cu totul speciala. Sarbatoarea Sfintei Maria ii aduna laolalta atat pe localnici, cat si pe rudele lor, pe prieteni si pe cei care trudesc prin alte tari. Terenul de sport din sat a fost plin cu oameni de toate varstele, care s-au bucurat din plin de atmosfera intretinuta de o formatie de muzica populara din Republica Moldova.

Published in ȘTIRI VIDEO

Isi bat joc de natura! Asta se poate spune despre cei care au transformat padurea Ciric in groapa de gunoi! Administratorii unei piscine din zona Ciric au descoperit in padure cantitati mari de deseuri. Acestia spun ca de foarte multe ori au fost nevoiti sa contacteze firmele de salubrizare pentru a veni sa igienizeze locul pentru ca oamenii rau voitori arunca gunoiul printre copaci. De aceasta data, insa, vorbim de un  morman imens de sticle din plastic, hartie si aluminiu, extrem de poluante pentru mediul inconjurator.

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 16 August 2018 19:15

Si-a facut un "mic oras".

In timp ce toti cei din jur i-au spus ca e o nebunie sa isi investeasca banii la marginea orasului, Catalin Tudosa a ajuns astazi sa vorbeasca de un cartier cu aproximativ  1.000 de apartamente. In mai putin de sase ani, dezvoltatorul imobiliar a demonstrat tuturor ca proiectele sale au fost un succes. Iar astazi a ajuns sa le ofere locuinte in special iesenilor care si-au petrecut ani buni de munca in strainatate. Cat despre preturi, omul de afaceri a reusit sa constriasca locuinte chiar si pentru cei cu venituri modeste. Iar pentru cei care doresc spatii de lux, le-a pregatit apartamente al caror pret depaseste o suta de mii de euro. Cine este Catalin Tudose si cum a reusit tanarul de 33 de ani sa aiba propriul cartier cititi in randurile de mai jos.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 17 august, in bisericile ortodoxe este praznuit S$fantul Gheorghe Pelerinul.In bisericile romano-catolice este venerat Sfantul Eusebiu, papa.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost farmacist dar si un distins chimist. Este printre primii care a cercetat apele minerale din Iasi. A fost membru in diverse societati stiintifice. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre doctorul Samuel Konya.

Published in ȘTIRI VIDEO

A vrut sa nasca acasa si s-a ales cu dosar penal! O gravida din Iasi a vrut sa nasca cu o doula, un fel de "psiholog" care acorda sprijin emotional femeii pe tot parcursul travaliului dar care nu are si competente medicale. Odata aparut travaliul, starea femeii s-a complicat si doar o minune i-a mai salvat copilul. Acum medicii au depus plangere penala pe numele femeii pentru a trage un semnal de alarma asupra complicatiilor care pot aparea in cazul nasterilor la domiciliu.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« August 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31