Items filtered by date: Friday, 08 December 2017

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 08 December 2017

O femeie din Iaşi a încercat să se sinucidă folosindu-se de antidepresivele pe care i le-a prescris medicul curant. Pacienta, în vârstă de 45 de ani, a încercat să-şi facă rău înghiţind mai multe comprimate o singură dată. 

Published in Sănătate

Șapte salvamontiști coordonați de șeful Salvamont Suceava, Raia Voicu, au verificat, vineri, dacă se pot relua căutările celui de-al treilea salvamontist voluntar surprins de avalanșa de Ziua Națională și au constatat că încă există pericol de avalanșă în zonă.

Published in Suceava

Regiuni din vestul Poloniei, din Ucraina și județul Suceava au convenit, vineri, la Lvov, să lanseze proiectul coridorului est carpatic de realizare a unui drum rapid care să lege Marea Baltică de Marea Neagră prin Suceava și Cernăuți.

Published in Suceava

Un accident  mortal a avut loc în această seară (8 decembrie) pe raza județului Neamț. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19:00, pe DN 15, la intrare în comuna Zănești.

Published in Neamţ
Friday, 08 December 2017 20:10

Politica la Iași - ROMÂNIA FĂRĂ REGE

prof.dr.Florea IONCIOAIA - UAIC

conf.dr.Mihai DORIN - UTI

Published in Politica la Iaşi

Ina PALADI - actriță, regizor, fondator Teatrul STUDIO LUX ART

Ioan FÎRFA - coregraf Ansamblul de Dansuri Vatra

Published in ORA BASARABIEI
Friday, 08 December 2017 18:35

ACTIVITATE INTENSĂ LA DLEP IAȘI

Marius BODOGA - director DLEP Iași

Published in Dezbaterea zilei

Scandal in Consiliul Judetean!O sedinta extraordinara a Consiliului Judetean, cu un singur punct  pe ordinea de zi, a starnit la fel de multe discutii ca una cu mult mai multe proiecte.De aceasta data, dezbaterile nu au vizat strict rectificarea de buget pusa in discutie, ci in mod deosebit lipsa presedintelui Maricel Popa, plecat pentru doua zile la Piatra Neamt.Liberalii au spus ca acesta umbla prin tara si strainatate in loc sa stea la Iasi si sa rezolve problemele stringente ale judetului.

Published in ȘTIRI VIDEO

Suntem, in sfarsit, la conducere! Presedintele Consiliului Judetean Iasi va fi, timp de un an, si presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est.Maricel Popa a fost ales in aceasta functie in cadrul unei reuniuni ce a avut loc la Piatra Neamt.In cadrul acestui mandat, Maricel Popa isi propune sa obtina majorarea fondurilor alocate regiunii de la un miliard de euro la 1,5 miliarde de euro, precum si posibilitatea ca soselele de centura ale municipiilor sa fie construite de consiliile judetene, prin Programul Operational Regional.

Published in ȘTIRI VIDEO

Ziua Constitutiei ... marcata la Iasi!Data de 8 decembrie este marcata ca fiind Ziua Constitutiei Romaniei motiv pentru care Camera de Arbitraj si Medierea a organizat o conferinta internationala in care s-au dezbatut principalele drepturi, obligatii si libertati constitutionale ale romanilor. Participarea a fost gratuita si a pornit din dorinta de a informa societatea civila ce indatoriri are si care sunt Drepturile Omului.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 4

Arhiva Iasi TV Life

« December 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31