Items filtered by date: Tuesday, 05 December 2017

 

 

Items filtered by date: Tuesday, 05 December 2017

Meteorologii estimează în următoarele două săptămâni o vreme relativ normală pentru această perioadă, cu valori termice în mare parte pozitive pe timpul zilei, respectiv cu temperaturi nocturne de sub zero grade, în timp ce precipitațiile se vor semnala pe arii restrânse, la nivel național, reiese din prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă în intervalul 4 - 17 decembrie.

Published in Stiri
 

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control a descoperit peste 3.000 ţigarete de provenienţă R. Moldova, pe care doi bărbați încercau să le introducă în ţară, ascunse în locaşul acumulatorului unui autocamion, în pereţii laterali şi în bordul  altui mijloc de transport.

Published in Vaslui

La data de 04 decembrie a.c., polițiștii Biroului Urmăriri Iași, împreună cu cei din cadrul Postului de Poliţie Miroslava, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Iaşi, pe numele unui bărbat, de 38 ani, din com. Miroslava.

Published in Stiri

De bună seamă, unii localnici din Râmnicu-Vâlcea, dac-ar fi știut că ornamentele sunt chiar în prim-planul unor camere de supraveghere, probabil n-ar mai fi sărit atât de ușor pârleazul peste limita bunului simț, și-ar fi poftit doar cu gândul, nu și cu fapta la luminițe.

Published in Life Style

În perioada 30.11-03.12.2017, polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, a faptelor comise cu violenţă, a actelor de comerţ ilicit și evenimentelor rutiere.

Published in Neamţ

Un accident grav s-a petrecut marți dimineață în localitatea Cârlig. O fată de 21 de ani și-a pierdut viața, iar alta a fost rănită după ce mașina în care se aflau a intrat pe contrasens și a fost lovită de alt autoturism.

Published in Stiri

Majestatea sa a avut 38 de mașini, a condus pe două milioane de kilometri și a învățat singur să conducă.

Published in Stiri

Managerii întreprinderilor preconizează că preţurile în industrie şi comerţul de amănuntul vor creşte în perioada noiembrie 2017-ianuarie 2018, potrivit datelor publicate ieri de Institutul Naţional de Statistică (INS). În cadrul anchetei de conjunctură din luna noiembrie 2017, managerii din industria prelucrătoare preconizează pentru următoarele trei luni relativă stabilitate a volumului producţiei (sold conjunctural +4%).

Published in Economic

Radu TĂRNICERIU - director executiv Camera de Albitraj și Mediere Iași

Ștefan COSTE - președinte Camera de Albitraj și Mediere Iași

Published in Darea de seama

Procurorii DNA Iasi au pe masa un dosar extrem de greu. Sotul fostei sefe DIICOT Iasi, un executor judecatoresc si oameni de afaceri au fost denuntati in urma unei licitatii dubioase. O cladire evaluata la aproape 4 milioane de euro a fost vanduta cu doar 500.000 de euro. Asta desi imobilul se afla sub sechestrul DIICOT intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la aproximativ 200 de milioane de lei.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 4

Arhiva Iasi TV Life

« December 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31