Items filtered by date: Tuesday, 26 December 2017

 

 

Items filtered by date: Tuesday, 26 December 2017

Marc Suss, șeful Global Acces Program, care coordonează inclusiv dezvoltarea mărcii Dacia, a confirmat că vom avea încă un SUV, mai mare decât Duster, dezvoltat în următorii ani de echipa Renault.

Published in Auto

NATO şi-a pierdut capacitatea de a lupta pe mare, a declarat, într-un interviu pentru ziarul german Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

În perioada 23 – 25 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Iaşi, Poliţiei Oraşului Tg. Frumos şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat pentru depistarea persoanelor care încalcă prevederile Legii nr. 126/1995, privind regimul materiilor explozive.

Published in Stiri

De la 1 ianuarie, piaţa energiei electrice pentru consumatorii casnici se liberalizează 100%, iar ANRE doar avizează tatrifele finale pentru consumatorii care nu au trecut pe piaţa concurenţială, şi au rămas cu actualele contracte la aceiaşi patru mari furnizori, în regim de ultimă instanţă, Enel, CEZ, E.On şi Electrica. – informează economica.net

Published in Economic

Reprezentanții Universității „Alexandru Ioan Cuza” au precizat că sunt în doliu după moartea profesorului Maleon. Redăm mesajul postat pe site-ul oficial:

Published in Stiri

Poliţiştii au aplicat peste 10.000 de amenzi în perioada 23-25 decembrie, aproape 1.000 de şoferi au rămas temporar fără permis de conducere, înregistrându-se o scădere a numărului de accidente rutiere, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Published in Stiri

O salvare a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, aflată în misiune, a fost implicată, marţi, într-un accident într-o intersecţie din oraş. Un copil de 10 ani a fost rănit uşor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Published in Stiri

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi susţin că directorul Bibliotecii Central Universitare din Iaşi, Bogdan Petru Maleon, şi soţia sa s-au sinucis în prima zi de Crăciun, la o diferenţă de câteva ore.

Published in Stiri

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs marți dimineață între Bălțați și Târgu Frumos. Din primele informații se pare că impactul a survenit în urma unei depășiri imprudente. Mai multe persoane au fost rănite.

Published in Stiri

Un tânăr a murit şi aţi doi au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă şi s-a izbit de arbori, în Munţii Apuseni. Pasagerii au declarat că şoferul a fugit, iar poliţiştii îl caută.

Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« December 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31