Items filtered by date: Sunday, 24 December 2017

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Sunday, 24 December 2017

Un accident rutier a avut loc în seara zilei de duminică în Târgu Cucu. Un autoturism Audi a intrat într-unul din magazinele din zonă.

Published in Eveniment

Crăciunul ne apropie pe toți, ne face mai buni, mai iubitori. Sărbătoarea Nașterii Domnului evidențiază în fiecare om de pe pământ acea parte sensibilă: sufletul nobil care stă ascuns printre greutățile și problemele care l-au împovărat.

Published in Life Style

În ajunul Crăciunului, şeful statului le-a transmis un mesaj românilor prin intermediul Facebook. Preşedintele Klaus Iohannis îi sfătuieşte pe oameni să fie solidari şi să nu se sfiască să-şi arate aprecierea faţă de cei din jurul lor.

Published in Stiri

Plimbarea cu mocăniţa a unui grup de 40 de turişti a fost stricată sâmbătă, în localitatea suceveană Moldoviţa, de un şofer care a parcat fix pe calea ferată Din cauza maşinii parcate pe şine, mocăniţa din Moldoviţa, o atracţie turistică celebră, a fost blocată circa 15 minute, timp în care turiştii au încercat să dea de urma şoferului care a blocat drumul trenului.  

Published in Suceava

Un șofer ingenios de troleibuz face furori prin Chișinău. Acesta și-a creat propria uniformă de serviciu - poartă chipiu cu inscripția „România”, cămașa albastră, sacou și mănuși albe. Călătorii îl consideră cel mai cool șofer.

Published in Life Style

Un accident rutier grav s-a produs, duminică dimineaţa, pe un drum din judeţul Botoşani, tânărul care se afla la volan ajungând la spital cu mai multe traumatisme.

Published in Botoşani

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit codul galben de vânt şi ninsori, duminică, pentru cinci judeţe din ţară şi a emis aceeaşi avertizare pentru încă un judeţ.

Published in Stiri

Şi anul 2017 ne-a impus, din nefericire, despărţiri dureroase de mari oameni. 

Published in Stiri
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« December 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31