Items filtered by date: Tuesday, 19 December 2017

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Tuesday, 19 December 2017

Unul dintre cele mai bine păzite secrete din politica românească e pe cale să fie aflat, măcar şi parţial: unde a terminat Facultatea de Drept deputatul PSD Eugen Nicolicea, preşedintele Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor.

Published in Stiri

Un român în vârstă de 22 de ani a devenit cunoscut peste noapte în Marea Britanie, după ce a furat mai bine 53 de telefoane mobine în timpul unui concert. El s-a folosit de un costum de baie de damă.

Published in Life Style

Clementinele nu sunt apreciate doar pentru gustul şi savoarea lor, dar şi pentru vitaminele pe care acestea le conţin. Un lucru de remarcat este faptul că aceste fructe au în compoziţia lor puţine calorii, circa 46 la 100 de grame de fruct.

Published in Life Style

Techa, unul dintre cele mai poluate râuri din lume, străbate sudul Munților Ural, având un bazin care acoperă 7.500 de kilometri pătrați. Undeva pe acest teritoriu fantomatic din Federația Rusă se afla cândva un sătuc locuit majoritar de tătari numit Muslyumovo, „irigat” decenii de-a rândul de otrăvurile radioactive ale acestui râu de 240 de kilometri lungime, scrie Digi24.ro.

Cântăreaţa de origine egipteană Shaimaa Shyma Ahmed, de 25 de ani, va petrece următorii ani după gratii. Ea a fost condamnată la doi ani de închisoare din cauza videoclipului în care apare în ipostaze ce contravin moralităţii. Shyma mănâncă lasciv o banană pe care o unge în prealabil cu lapte.

Published in Showbiz

La Universitatea de Medicină din București are loc o verificare internă, după ce în biblioteca instituţiei a fost filmat videoclipul unei melodii de petrecere, cu acordul conducerii instituţiei.

Published in Showbiz

Beatrice Rancea se întoarce la Iași, după ce astăzi a avut loc o discuție de două ore, în Capitală, despre viitorul Operei Naționale Române din București, în urma căreia s-a decis ca interimatul să fie asigurat acolo în continuare de Ștefan Ignat, bariton. (C.H.)

Published in Showbiz

Un singur protestatar (LA ORA TRANSMITERII ACESTEI ȘTIRI) se află în această seară în fața sediului PSD din Iaşi .  El a declarat că mai așteaptă câteva persoane. Pe frigul de afară, gestul său merită respectat, potrivit Ziarul de Iași

 
Published in Stiri

Dan Ciprian Sfichi (foto), poliţistul care a fost rănit în timpul misiunii după ce a fost lovit cu o sabie în cap, are o evoluţie favorabilă. Medicii neurochirurgi spun că a fost mutat de câteva zile din secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, urmând o perioadă lungă de recuperare, deoarece încă nu îşi poate mişca partea stângă a corpului.

Published in Sănătate

Neculai Horobeţ, avocat în cadrul Baroului Vaslui, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie pentru săvârşirea a cinci infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată.

Published in Vaslui
Page 1 of 4

Arhiva Iasi TV Life

« December 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31