Items filtered by date: Monday, 18 December 2017

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Monday, 18 December 2017

Procurorul militar Marian Lazăr a anunțat, luni, că s-a avansat substanțial în dosarul Revoluției. Anchetatorii au identificat sursa zgomotului din timpul ultimului discurs al dictatorului Nicolae Ceaușescu, dar și faptul că s-au distrus probe în legătură cu organizarea Revoluției. Un alt aspect important, procurorii au găsit dovezi că „până la execuția celor doi, survenită la data de 25 decembrie 1989, au fost identificate trei tentative de lichidare fizică” a soților Ceaușescu. Totodată, anchetatorii au stabilit că nu a existat un vid de putere, aceasta fiind preluată în timp scurt, scrie digi24.ro

Published in Stiri

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iași au descoperit, în portbagajul unui autoturism, 10.720 de ţigarete, de diferite mărci şi 1.260 produse pirotehnice, pe care o femeie le comercializa, fără autorizaţie, într-o piaţă din municipiul Iaşi .

Published in Stiri

Ziua de sâmbătă, 16 decembrie, va rămâne în memoria colectivă ca una dintre cele mai profunde zile din istoria României. Mii de români au fost prezenți în stradă, pentru a aduce un ultim omagiu celui ce a fost Regele Mihai.

Published in Showbiz

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier au descoperit o persoană care conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, ce figura ca fiind furat din Belgia.

Published in Stiri

Sute de magistraţi au ieşit, astăzi, în faţa instanţelor din mai multe oraşe în semn de protest faţă de modificarea legilor justiţiei, proces pe care ei îl consideră netransparent.

Published in Stiri

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat şi predat unor echipe operative din cadrul I.P.J. Iași doi bărbaţi pe numele cărora erau emise un mandat european de arestare, respectiv o alertă INTERPOL, de către autorităţile franceze şi ucrainene.

Published in Stiri

Accident între un BMW și un Renault, luni seara, în față la Bursa Moldovei din Iași. Din fericire, nu au fost victime, însă ambele autoturisme au suferit pagube importante.

Published in Stiri
Monday, 18 December 2017 18:30

RESUSCITAREA INTERESULUI NAȚIONAL

prof.asoc.dr.psiholog ION DUVAC

Published in Dezbaterea zilei

Situatie incredibila in judetul Iasi. Sefii Consiliului Judetean habar nu au cine va deszapezi drumurile judetene. Dupa ce au fost organizate mai multe licitatii, nicio firma de profil nu a fost declarata castigatoare.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 4

Arhiva Iasi TV Life

« December 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31