Items filtered by date: Friday, 01 December 2017

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 01 December 2017
Friday, 01 December 2017 20:10

Politica la Iași - ZIUA NAȚIONALĂ

prof.dr. Daniel ȘANDRU - coordonator program ”Centenar” - Primăria municipiului Iași

Published in Politica la Iaşi

Tudor JIJIE - director executiv Euroregiunea Siret - Prut - Nistru

Angela ACHIȚEI - președinte Fundația "Alături de voi România"

Published in ORA BASARABIEI
Friday, 01 December 2017 18:50

UN AN DE GUVERNARE PSD - ALDE

Dumitru OPREA - deputat PNL

Published in Dezbaterea zilei

Iasi TV Life lanseaza cel mai amplu proiect mediatic: 365 pentru Iasi. Proiectul 365 pentru Iasi are ca scop promovarea Iasului, Œn contextul aniversarii a 100 de ani de la Marea Unire, 1 Decembrie 1918. Demersul se adreseaza, nu doar iesenilor, ci si celor peste 20 de milioane de romƒni care traiesc emotia CENTENARULUI.

Published in ȘTIRI VIDEO

Vremea nu a fost un obstacol. Peste 10.000 de ieseni au luat parte la manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei. 1 decembrie 2017 este si momentul in care Iasi TV Life demareaza cel mai amplu proiect mediatic: 365 pentru IASI.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

5.000 de portii de fasole cu carnati s-au impartit in mai putin de o ora.Mancarea li s-a parut iesenilor mai buna ca cea de casa, iar barbatii trecuti de 50 de ani si-au amintit, cu nostalgie, de hrana din armata.Ploaia nu i-a speriat pe cei care au asteptat masa de 1 Decembrie, iar oamenii care au asteptat la rand pentru a primi o portie inca inainte sa se termine festivitatile au terminat repede fasolele, apoi s-au incalzit cu un pahar de vin fiert.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Pregatirile pentru sarbatorile de iarna sunt aproape gata.80 la suta dintre brazii de Craciun din cartiere au fost deja pusi la locurile lor, iar acum se pregateste ornarea pomilor.S-a dat startul si la iluminatul festiv, iar acesta va fi aprins, in zilele urmatoare, in toate cartierele.Oricum, pana pe 10 decembrie, tot orasul va fi pregatit de sarbatoare.

Published in ȘTIRI VIDEO

Vot in unanimitate ... si nu prea!La ultima sedinta de Consiliu Judetean, au fost consilieri care nu au votat in niciun fel, insa gestul lor a trecut in prima faza neobservat. A fost motiovul pentru care s-a considerat ca unul dintre proiecte a fost votat in unanimitate.Insa atentionarile din sala au aratat ca situatia nu sta chiar asa, motiv pentru care s-a votat din nou.Situatia l-a determinat pe unul dintre alesi sa ironizeze cartonasele pe care consilierii trebuie sa le ridice ca sa-si arate opinia.Acesta a spus ca, pe langa cartonase, numai uniformele mai lipsesc.

Published in ȘTIRI VIDEO

Discurs-fabula la ultima sedinta de Consiliu Locdal.Un ales PSD le-a transmis mesaje atat colegilor de partid, cat si celor din opozitie, folosindu-se de exemple din natura.Mihai Pintilei nu este la prima poveste cu talc.Aproape la fiecare sedinta a alesilor a avut interventii care i-au amuzat pe cei din sala, fie ca a vorbit despre ceea ce i-a transmis in vis Nostradamus, fie ca a recitat o varianta modificata a Scrisorii  a III-a lui Mihai Eminescu, pe care a transformat-o intr-un mesaj la adresa liderului PSD Liviu Dragnea.

Published in ȘTIRI VIDEO

O noua etapa in cariera profesorilor din Iasi!In prezent se desfasoara prima etapa a concursului de definitivat in invatamant pentru profesori. Cele mai multe dosare au fost depuse de catre cadre didactice din invatamantul primar, educatie fizica si sport, limba si literatura romana. In perioada 3-7 noiembrie a avut loc perioada de validare a tuturor dosarelor, iar cei selectati vor putea participa in data de 18 iulie 2018 la proba scrisa.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« December 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31