Items filtered by date: Saturday, 10 February 2018

  

Items filtered by date: Saturday, 10 February 2018

Un bărbat de 38 de ani şi-a pierdut viaţa şi o femeie a fost grav rănită atunci când un copac a căzut peste o furgonetă care îi transporta, în timpul unei furtuni care a lovit sâmbătă Malta, informează Reuters, conform Agerpres.

Vremea va fi capricioasă în perioada următoare. Sunt aşteptate şi ninsori în anumite zone, dar nu trebuie să ne aşteptăm la drumuri blocate sau circulaţie îngreunată.

Published in Stiri

Nu si-a tradat credinta. A fost urmarit, amenintat si, in cele din urma inchis in puscaria de la Sighet. Aici a si murit. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Episcopul Anton Durcovici.

Published in ȘTIRI VIDEO

Fostul lider al PSD Victor Ponta comentează într-o postare pe Facebook excluderea primarului Iaşiului Mihai Chirica din partid, spunând că acesta a fost exclus pentru că a sprijinit Guvernul Tudose, tot aşa cum el a fost exclus pentru sprijinul faţă de Guvernul Grindeanu, concluzia sa find că Dragnea, „ca ca orice PD-ist de la Şcoala lui Băsescu“, face curăţenie în partid pe principiul „niciun pesedist nu mai trebuie să rămână în PSD". 

Published in Politic

Gripa a mai făcut ieri o victimă, ridicând la 17 numărul deceselor înregistrate în această iarnă.

Published in Vaslui

Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” în 2018 a fost publicat pe site-ul instituţiei, urmând ca aceasta să se desfăşoare în două etape, în perioada 31 iulie - 24 august. O noutate este faptul că cei care au obţinut în timpul liceului premii sau menţiuni la olimpiade şcolare naţionale sau internaţionale recunoscute de Ministerul Educaţiei nu mai trebuie să susţină probele scrise.

Published in Stiri

Din cauza instalaţiei electrice improvizate, o casă din Vatra Moldoviţei a fost cuprinsă de flăcări. Un bătrân de 75 de ani a murit ars de viu.

Published in Suceava
Saturday, 10 February 2018 14:05

KEMPES în Underground The Pub

Clubul Underground vă invită la un super concert sâmbătă, 10 februarie, începând cu ora 21. [email protected] Iași. Ovidiu Ioncu "Kempes", vocea simbol a rockului romanesc este fondatorul si liderul trupei KEMPES și fostul vocalist al trupei Cargo.

https://www.facebook.com/Kempes.Official/
Discografie:
- cu Cargo
Albume
Povestiri din gară – 1992
Destin – 1995
Colinde și obiceiuri de iarnă – 1996, relansat în 1999 cu corala Teofora
Ziua Vrăjitoarelor – 1998
Colinde – 2000
Spiritus Sanctus – 2003

Singles și altele

1989 – 1989
Brigadierii – 1989
Buletin de știri – 1989
Doi prieteni/Ana – 1990
Capra/Lui – 1995
Clasa muncitoare & Batacanda – 1996
Steaua & Urare/Bucuria Crăciunului – 1997
Cântecul Paștelui – 1998, video
Bagă-ți mințile-n cap – maxi-single – 2000
Mama (Mother) – 2000, video
Cargo Box Set – include albumele Povestiri din gară, Destin și Ziua Vrăjitoarelor.

- cu KEMPES

Albume
Regasire- 2015

sursa facebook

Published in Music

Actorul Victor Rebengiuc s-a născut la 10 februarie 1933, la Bucureşti.

Published in Showbiz

Ministerul de Externe anunţă că în clădirea secţiei consulare a ambasadei României la Bruxelles, ieri, a fost o alertă cu un plic suspect.

Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28