Items filtered by date: Wednesday, 27 June 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Wednesday, 27 June 2018

 

INSTANȚA PENALIZEAZĂ PSD IAȘI

Invitat: Gabriel HARABAGIU, viceprimar Municipiul Iași

Published in Dezbaterea zilei
Wednesday, 27 June 2018 20:50

În Audiență - 27 iunie 2018

 

Invitat: Mihai Chirica, primarul Municipiului Iași

P1

P2

Published in In audienta

Inca un spaniol! CSM Politehnica Iasi se afla la Cheile Gradistei unde desfasoara un stagiu de pregatire montan. Pentru acest cantonament, antrenorul Flavius Stoican are la dispozitie un lot format din doar 19 jucatori si inca asteapta intaririle promise de directorul sportiv, Tibor Selymes. Zilele acestea va ajunge la Cheile Gradistei si un atacant de origine spaniola, care este legitimat la FC Sion, dar care a evoluat pana acum sub forma de imprumut in Liga a 4-a din Elvetia.

Published in ȘTIRI VIDEO

"Intai asculta-l!" Acesta este sloganul dezbaterii organizate la Iasi despre prevenirea consumului de droguri in randul tinerilor.In acest mod a fost marcata Ziua Internationala impotriva traficului si consumului ilicit de droguri.

Published in ȘTIRI VIDEO

Veste buna pentru detinatorii de animale de companie. Primaria va amenaja spatii speciale pentru caini. Investitia va fi gata in cateva luni. primele doua astfel de spatii vor fi amenajate in Parcul Copou si in Parcul Expozitiei.

Published in ȘTIRI VIDEO

Se pierde timpul de pomana! Este concluzia la care a ajuns consilierul local Gabriel Surdu dupa ce la ultima sedinta de Consiliu Local aproape doua ore au fost alocate doar interpelarilor. Social democratul arata cu degetul catre consilierii liberali pe care ii acuza ca degeaba vin la comisiile de specialitate daca in plenul sedintei reiau discutiile pe marginea unui proiect de la zero.

Published in ȘTIRI VIDEO

Surpriza de proportii pentru cei care fac dializa! Pentru cateva zeci de minute linistea de pe holurile spitalului Parhon si suntele scoase in saloane de aparatura medicala au fost inlocuite cu ... opera. Vinovati sunt artistii Operei Nationale Iasi care au complotat cu medicii spitalului Parhon pentru a oferi o surpriza celor care au venit sa faca dializa.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 28 iunie, crestinii ortodocsi il pomenes pe Sfantul mucenic Papias. In aceeasi zi, romano-catolicii il venereaza pe Sfantul Irineu.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30