Items filtered by date: Monday, 29 January 2018

 

 

Items filtered by date: Monday, 29 January 2018

Un accident  mortal a avut loc în această seară (29 ianuarie) pe raza județului Neamț. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18:30, în localitatea Tarcău.

Published in Neamţ

Membrii Guvernului condus de Viorica Dăncilă au depus jurământul de învestitură, luni, la Palatul Cotroceni, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Published in Stiri

avocat Tudor DUCA - prodecanul Baroului Iași

Published in Fapte și Drepturi

Probleme financiare la echipa de fotbal! Dupa ce au plecat in vacanta cu restante salariale si au sperat ca lucrurile sa se rezolve pana la plecarea in cantonamentul din Antalya, la intoarcere, fotbalistii au avut parte de o neplacuta surpriza. Elevii lui Flavius Stoican au de incasat jumatate din salariul pe luna noiembrie si daca nu vor intra bani in conturile clubului in urmatoarele doua saptamani, fotbalistii ieseni vor ajunge din nou la o luna si jumatate de neplata a salariilor.

Published in ȘTIRI VIDEO

Competitie electrizanta pentru cei mai mici sahisti. Sfârsitul de saptamâna a adus pentru copii, in complexul comercial din campusul Tudor Vladimirescu, provocarea miscarilor inteligente. A avut loc primul eveniment din acest an dedicat prichindeilor pasionati de mutari logice Festivalul "Suflet de roman". Competitia de sah rapid a avut ca vedete pe copiii cu vârsta cuprinsa intre 5 si 12 ani, iscusiti în mutari inteligente. La competitie s-au inscris copii nelegitimati la cluburi de sah din Iasi, Miroslava, Roman si Pascani.

Published in ȘTIRI VIDEO

Liberalii vor un nou presedinte la PSD Iasi. Ei spun ca daca la sefia filialei social-democrate din Iasi ar veni liderul organizatiei din Bacau, Iasul ar avea macar o sansa la construirea autostrazii catre Targu Mures. Afirmatiile reprezentantilor PNL vin dupa ce contractul privind actualizarea studiului de fezabilitate pentru tronsonul Ditrau-Targu Mures al autostrazii nu mai este in vigoare. Reprezentantii societatii civile spun ca a fost vorba de o reziliere, iar cei ai Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sustin ca acesta a incetat pentru ca, timp de un an, nu s-a facut nimic.

Published in ȘTIRI VIDEO

Un nou Guvern, noi asteptari. Primarul Iasului spera ca noul premier si ministrii sai vor lucra pentru tara si vor duce la indeplinire programul de guvernare. Edilul iesean ii va trimite primului-ministru o scrisoare si il va asigura de tot sprijinul,cu speranta ca, la randul sau, noul Guvern va sprijini mai mult si mai bine Iasul.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Este simbolul Independentei! Este din bronz iar intreg monumentul are o inaltime de 17 metri. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim depre Statuia Independentei.

Published in ȘTIRI VIDEO

Se modernizeaza Spitalul Pascanu! Construita in urma cu 160 de ani, unitatea sanitara nu a fost niciodata renovata si a ajuns intr-un stadiu avansat de degradare. La sectia exterioara a Spitalului de Pneumoftiziologie sunt internati, in medie, 100 de pacienti, cel putin un sfert dintre acestia fiind copii. Pe langa lucrarile de refacere, in valoare de 1,5 milioane de euro, se vor investi 450.000 de euro si in dotare cu aparatura de ultima generatie.

Published in ȘTIRI VIDEO

Se inchide Baia Publica! Consilierii locali vor discuta despre inchiderea Baii Publice in prima sedinta ordinara din acest an. Numai ca, desi inca nu s-a luat o decizie oficiala in acest sens, obiectivul are deja lacatul pus pe usa. Edilii spun ca Baia Publica consuma fonduri mult mai mari decat sumele incasate si ca, in plus, reprezenta un pericol public din cauza deteriorarii acoperisului, care n-a fost reparat niciodata de la infiintarea, in 2006, a obiectivului.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 4

Arhiva Iasi TV Life

« January 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31