Super User

Super User

Super User

A fost Ministru de Finante. A fost si Presedintele al Senatului. A fost unul din cei care au pus bazele societatii culturale "Junimea". In cadrul proietului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Theodor Rosetti.

Cea mai veche societate stiintifica din Romania a fost infiintata la Iasi. Se intampla in anul 1830. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Societatea de Medici si Naturalisti.

 

Cele doua noi pasarele din Podu Ros, a caror construire va avea drept consecinta fluidizarea traficului rutier in zona, nu vor fi doar utile, ci si frumoase. Podurile vor avea un design aparte, in care se vor impleti armonios elementele metalic cu betonul care confera rezistenta. Pasarele vor fi cel mai bine vizibile de pe podul Nicolina, toate trei urmand sa fie la inaltime asemanatoare.

Primarul Iasului si cel din orasul american Houston au dat startul infratirii celor doua localitati. Edilii din Iasi si Houston au semnat acordul bilateral de incepere a infratirii. Primarul iesean este insotit in vizita sa in Statele Unite ale Americii de reprezentanti ai Camerei de Comert si Industrie Iasi, ai Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T Popa", precum si ai unor importante companii multinationale care au filiale in orasul nostru.

IT-ul se dezvolta la Iasi! Insa numarul de absolventi de scoala de IT este mult prea mic comparativ cu cererea de pe piata muncii. Este si motivul pentru care reprezentantii Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" si ai Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale au incercat sa gaseasca solutii pentru aceasta problema. Totodata, se doreste o crestere a investitiilor in sectorul invatamantului superior pentru ca studentii din Iasi sa fie la curent cu tot ceea ce este nou in materie de informatica si cibernetica.

Este vicepresedinte al Academiei Romane. Este profesor invitat la mai multe universitati din lume. A vorbit in fata a zeci de mii de studenti. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre academicianul Bogdan Simionescu.

Iesenii sunt invitati sa isi faca planurile de vacanta. Pot alege destinatia de concediu, la oferte speciale, de la Targul de Turism „Vacanta". Cea de a sasea editie a targului, cel mai mare eveniment de profil din nordul-estul tarii, reuneste operatori de turism din intreaga tara. Acestia prezinta oferte atat pentru perioada estivala, cat si pentru Paste.

Arhiva Iasi TV Life

« March 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31