Items filtered by date: Wednesday, 17 January 2018

 

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Wednesday, 17 January 2018

Se pare că cel mai bun loc pentru un somn profund nu mai e de mult doar dormitorul. Parlamentul a ajuns să fie unul dintre cele mai relaxante camere pentru politicieni, nu doar cei din România. Un parlamentar britanic a fost surprins dormind buștean în timpul unei ședințe importante.

Rămăşiţele pământeşti a cel puţin 32 de persoane au fost descoperite în gropi comune în statul mexican Nayarit (centru-vest), au anunţat marţi autorităţile locale.

Facebook devine o unealtă din ce în ce mai utilă pentru oamenii legii. În Danemarca, peste 1.000 de tineri sunt anchetaţi de poliţie după ce au distribuit un clip video pe Messenger. Peste ocean, poliţia canadiană a arestat o tânără după ce aceasta a publicat un selfie pe Facebook, scrie Go4It.ro.

Peste 30 de atleţi ruşi s-au îmbolnăvit subit sau nu au luat startul în probele lor văzându-i venind pe controlorii Agenţiei ruse antidoping (RUSASA) la o competiţie regională de la Irkuţk (Siberia), informează AFP.

Cu mandat în Parlamentul European încă din 2009, Viorica Dăncilă n-a prea vorbit engleza în public. Cele mai multe discursuri şi interviuri au fost în română, chiar şi atunci când interlocutorul i s-a adresat în engleză. Am găsit totuşi un discurs în engleză, ţinut de Viorica Dăncilă la deschiderea unei expoziţii, la Bruxelles, în februarie anul trecut. Iată un scurt fragment!

Published in Stiri

Credeai că poți să slăbești doar în sala de sport? Dar ce părere ai despre un proces de slăbire ONLINE din orice colț al lumii? Află că acum este posibil să obții acasă remodelarea corporală pe care ți-ai dorit-o dintotdeuna. Iată istoriile de succes a 4 femei care au slăbit zeci de kilograme și și-au schimbat viața cu ajutorul Primului Centru Online de Nutritie si Sport din Moldova!

“Când am început să slăbesc online, aveam 76 kg, neîncredere și dezgust față de persoana proprie. Eu am fost marea norocoasa care a luat premiul mare: 3 luni de antrenament gratuit, după ce am slăbit 12 kg în 5 săptămăni.

Acum masa mea corporală este 60,5 kg. Din aceasta experiența am învățat să-mi ascult corpul. Continuu să-mi remodelez silueta online!”

 

 Natalia Corcinschi din Italia:

 

“Când am întrat în grupa de test purtam mărimea 42 la haine și acum 38.

Postarea de pe facebook, unde dna Galina a anuntat că oferă o lună gratuită online, m-a motivat să-mi încerc norocul, am lăsat un mesaj și am fost aleasă, nu-mi venea să cred de fericire!

Sunt o persoană care mereu s-a ocupat cu sportul, dar de când am venit în Italia am pus pe planul doi mișcarea, neavând timp să ajung la sală. După ce am născut kg erau mai multe și am realizat că am pierdut corpul tonifiat.

Soluția de a-mi recăpata silueta mi-a oferit-o Centru Online de Nutritie si Sport prin antrenamente zilnice și alimentatie sănătoasă. Și așa am obținut un corp frumos și sănătos. Un mulțumesc nu cred e de ajuns, e mai mult de atât!”

 

 Ala Galatanu din Italia:

 

“Când am început să slăbesc cu d-na Galina online, nu m-am gândit că pot să slăbesc doar în 7 săptămâni 10 kg, fără să frecventez sala și urmând sfaturile primite de echipa Galinei Tomaș.

Datorită acestui fapt mă simt mai energică, mai veselă, iar hainele deja stau mai bine. Anume de aceea și continui să slăbesc online: fac antrenamente și mă străduiesc să mănânc conform recomandărilor specialiștilor Centrului. Vă mulțumesc frumos și abia aștept să revin acasă pentru a vă cunoaște personal.”

 

Buraga Lilia din Moldova:

 

“Eram fericită când cei apropiați îmi spuneau: “Ai slăbit”. În acele momente simțeam că zbor!

A fost o muncă grea, dar care a dat rezultate frumoase. În o lună și jumătate am slăbit 10 kg. Am fost surprinsă că nu mi s-a impus o dietă, dar am putut sa-mi schimb meniul zilnic, la dorința mea.

Erau zile când cu nerăbdare așteptam momentul de a urca pe cântar să văd că am scăpat de încă câteva sute de grame fără să merg la sală.

Aș vrea să aduc sincere mulțumiri întregii echipe Centrului Online de Nutritie si Sport pentru implicare și susținere.”

 

Dă click pe PARTICIP sau GOING pe https://goo.gl/dtz3SY. Și desigur nu uita să faci DISTRIBUIE (SHARE )!

,,Te îndemn să inviți și prietenele să Participe la Lansarea Primului Centrului Online de Nutritie si Sport din Moldova.

Eu cred în tine, eu știu că poți!”

Galina Tomaș

Published in Eveniment

Ieșenii pot urmări, în timp real, care sunt drumurile județene unde acționează utilajele de deszăpezire.

Published in Stiri
Wednesday, 17 January 2018 19:30

În Audiență - 17 ianuarie 2018

Mihai CHIRICA - primar municipiul Iași

Published in In audienta
Wednesday, 17 January 2018 18:31

ATENȚIE! CÂINE RĂU

Daniel UNGUREANU - purtător de cuvânt Poliția Locală Iași

Published in Dezbaterea zilei
Page 1 of 4

Arhiva Iasi TV Life

« January 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31