Items filtered by date: Thursday, 08 February 2018

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Thursday, 08 February 2018

După discuții cu mai mulți lideri de la vârful PSD, se conturează o poveste mai puțin cunoscută a plecării lui Mihai Tudose.

Published in Politic

Neatenția putea duce la un eveniment rutier mai grav. Două autoturisme s-au ciocnit în trafic și au ajuns în afara părții carosabile, la ieșirea din Pașcani spre Valea Seacă. 

Published in Stiri

Un inel cu pietre strălucitoare reprezintă cea mai frumoasă declarație de iubire. De aceea, de Valentineîs Day, Palas le oferă îndrăgostiților posibilitatea de a câștiga o bijuterie cu diamante, 60 de cine romantice și peste 1.000 de alte premii.

Published in Life Style

Noul ambulatoriu de la Institutul Regional de Oncologie din Iași va funcționa într-un spaţiu al fostului Spital de Urgențe Sfântul Ioan. 

Published in Sănătate

Poliţia chineză feroviară a început să folosească ochelari de soare dotaţi cu o tehnologie specială pentru recunoaşterea facială în scopul de a identifica infractori.

PHD. Pablo FERREIROS BENNETT - senior trainer and consultant SFERA BUSINESS

Psiholog Florin GLINȚĂ - senior consultant SFERA BUSINESS

Cătălin STANCU, EMBA - senior trainer SFERA BUSINESS

Published in Puls Economic
Thursday, 08 February 2018 19:35

CE NE FACEM CU POLUAREA DIN IAȘI?

Marius BODEA - deputat PNL

Published in Dezbaterea zilei

Pana la finalul campionatului 2017-2018 mai sunt de disputat trei etape din sezonul regulat si inca 10 din playoff-ul actualului sezon, insa antrenorul Politehnicii vede deja o favorita la castigarea titlului pus in joc anul acesta. Chiar daca diferenta dintre primele doua echipe din clasament este foarte mica, antrenorul iesenilor crede ca CFR are cele mai mari sanse de a termina pe primul loc.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Bilant tragic pe soselele din Iasi. 66 de persoane si-au pierdut viata intr-un accident rutier, in anul 2017. Inspectoratul de Politie Judetean Iasi a intocmit un raport prin care a prezentat incidenta accidentelor rutiere de pe raza judetului. Principalele cauze de producere a accidentelor rutiere sunt: traversarea neregulamentara de catre pietoni, viteza neadaptata la conditiile de drum si neacordarea prioritatii de trecere pietonilor si vehiculelor.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28