Items filtered by date: Tuesday, 27 February 2018

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Tuesday, 27 February 2018

Senatorii resping proiectul PSD care interzice românilor să cumpere mai mult de o mașină second-hand la 2 ani.

Published in Auto
Tuesday, 27 February 2018 20:11

Dezbaterea zilei - NOI INVESTIȚII ÎN IAȘI

Dezbaterea zilei - NOI INVESTIȚII ÎN IAȘI

Invitat: Gabriel HARABAGIU, viceprimar Iași

Published in Dezbaterea zilei

Dezbaterea zilei - Ediție specială cu Maricel POPA, președintele CJ Iași

Published in Dezbaterea zilei

Eu sănătos - RINOSEPTOPLASTIA - O ABORDARE ÎN ECHIPĂ

INVITAȚi:

dr. Gabriel MAZILU - medic specialist Chirurgie plastică Arcadia

dr. Daniel RUSU - medic primar ORL Arcadia

P1

P2

Published in EU SĂNĂTOS

Coaliţia pentru Familie şi Platforma civică pentru drepturi şi libertăţi au anunţat că vor sesiza Parlamentul împotriva unei campanii de educare a minorilor cu privire la homosexualitate care a fost lansată în 19 ianuarie la Bucureşti şi a fost continuată recent la Focşani, cu o conferinţă care „a încălcat flagrant drepturile părinţilor şi ale copiilor”.

Published in Stiri

Universitatea de Medicină din Iaşi ar fi discriminat studenţii de cult adventist după ce ar fi programat examene sâmbăta, zi pentru care religia minoritară nu permite alte activităţi decât cele religioase

Published in Stiri

Șase corpuri de clădire vor forma un ansamblu imobiliar cu funcțiune mixtă în capătul Păcurariului, în dreptul rampei de ieșire a pasajului Canta. Ansamblul va cuprinde un bloc cu 14 etaje și alte cinci tronsoane cu un regim de înălțime de până la 6 etaje. Proiectul imobiliar aparține firmei Internațional Connection SRL, companie din industria textilelor, și a fost propus încă din toamna anului trecut.

Published in Stiri

Meci amanat din cauza vremii. FC Botosani si CSM Politehnica Iasi trebuiau sa se intalneasca miercuri seara pentru a disputa partida din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei la fotbal. In urma solicitarii facute de catre formatia organizatoare si acceptului oaspetilor de a se amana acest meci, partida nu se va mai disputa la data stabilita initial. Federatia Romana de Fotbal urmeaza sa anunte oficial data la care va fi reprogramat meciul.

Published in ȘTIRI VIDEO

Secţia pentru procurori a CSM a dat aviz negativ, astăzi, propunerii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA, Laura Kovesi, a anunţat vicepreşedintele CSM, procurorul Codruţ Olaru.

Published in Stiri
Page 1 of 4

Arhiva Iasi TV Life

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28