Items filtered by date: Friday, 05 January 2018

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 05 January 2018

Vameşii din România și Republica Moldova vor institui în 2018 control comun în trei puncte de trecere a frontierei  dintre cele două state. Este vorba despre vămile Cahul-Oancea, Costești-Stînca și Lipcani-Rădăuți. Un proiect de acord în acest sens a fost elaborat de autoritățile vamale de la Chișinău și expediat celor de la București.

Şase pietoni au fost accidentaţi, în mai puţin de o oră, în trei accidente produse pe DN 17, pe Valea Bârgăului din judeţul Bistriţa-Năsăud, doi dintre aceştia fiind în stare critică, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Published in Stiri

Mihai CHIRICA - primarul municipiului Iași

Published in Politica la Iaşi

Un accident  mortal a avut loc în dimineața zilei de vineri, 5 ianuarie, pe raza județului Neamț. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 8:45, pe DN 15, în localitatea Roznov.

Published in Neamţ

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, s-a declarat de acord cu afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis referitoare la introducerea principiului integrităţii în Constituţie, astfel încât persoanele cu probleme penale să nu mai poată ocupa funcţii publice înalte.

Published in Stiri

Banca Comercială Română (BCR) transformă 28 de sucursale din întreaga ţară în unităţi de tip cashless, care vor derula operaţiuni în regim electronic, fără casierii, potrivit unui comunicat al băncii.

Published in Economic
Friday, 05 January 2018 18:31

CINE NU DOREȘTE INVESTIȚII LA AEROPORT?

Alexandru ANGHEL - fost director Aeroportul Iași

Published in Dezbaterea zilei

Patru bărbaţi care făceau parte din două grupări infracţionale specializate în săvârşirea de infracţiuni informatice în străinătate au fost arestaţi preventiv, în urma unor acţiuni comune derulate de procurorii Serviciului Teritorial Bacău din cadrul DIICOT şi poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Bacău şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

Published in Bacău

A impresionat artisti de peste hotare. Muzica acestuia inca aduna mii de oameni in salile de spectacole. In cadrul proiectului "365 pentru IASI", astazi vorbim despre Barbu Lautaru.

Published in ȘTIRI VIDEO

A invatat la Iasi. Nu a existat roman in care sa nu aminteasca de orasul natal, Iasi. Este autorul cunoscutei trilogii "La Medeleni". In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Ionel Teodoreanu.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 5

Arhiva Iasi TV Life

« January 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31