Items filtered by date: Thursday, 07 June 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Thursday, 07 June 2018

 

PENTRU UNII MUMĂ, PENTRU ALȚII CIUMĂ

Invitat: Costel ALEXE - deputat PNL

Published in Dezbaterea zilei

Inca o prelungire rezolvata! Dupa ce zilele trecute Andrei Sin si Narcis Badic au ajuns la o intelegere cu Politehnica pentru a isi prelungi contractele, a venit si randul lui Ionut Cioinac sa semneze un nou acord cu gruparea alb-albastra. La revenirea din vacanta Ionut Cioinac si colegii sai vor desfasura doua stagii de pregatire unul in tara, iar cel de-al doilea in Antalya.

Published in ȘTIRI VIDEO

Vor ca sa fie reprezentativi! Este motivul pentru care cei din Partidul Miscarea Populara vor ca primarul si presedintele Consiliului Judetean sa fie alesi din doua tururi de scrutin. PMP Iasi a lansat deja o campanie de strangere de semnaturi pentru realizarea acestui obiectiv.

Published in ȘTIRI VIDEO

In trei ani 100 de cazuri de glioblastom! Medicii spun ca numarul cazurilor de tumori cerebrale agresive este unul foarte mare pentru regiunea Moldovei. Este si motivul pentru care bolnavii oncologici necesita un acces mai rapid la serviciile oncologice.

Published in ȘTIRI VIDEO

Lovitura grea primita de contrabandistii cu tigariu. Sapte persoane au fost retinute pentru comiterea infractiunii de contrabanda cu tigari. Oamenii legii au confiscat mii de pachete de tigari dar si doua masini de lux.

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 07 June 2018 19:15

SFR 2018 a luat start-ul pe covorul rosu

Debut pe covorul rosu! Festivalul Serile Filmului Romanesc a debutat in acest an cu o seara de gala, care s-a ridicat la nivelul oricarui alt festival de profil important din Europa. Actori, regizori, nume importante ale cinematografiei romanesti au spus prezent invitatiei primita din partea organizatorilor si au fost la Iasi, pentru acesteveniment.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 8 iunie crestinii ortodocsi pomenesc pe Sdanta Mucenita Caliopia. Romano-catolicii il venereaza pe 8 iunie pe Sfantul Medard.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost profesorul lui Ion Creanga la Scoala Domnesti de la Targu Neamt. A intemeiat si redactat foaia bisericeasca "Predicatorul moralului evanghelic sau al umanitatii". In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Isaia Teodorescu.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30