Items filtered by date: Thursday, 28 June 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Thursday, 28 June 2018

 

DRAGNEA SPARGE EȘICHERUL POLITIC

Invitat: Sorin IACOBAN - fost deputat

Published in Dezbaterea zilei

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, joi, lângă localitatea Sineşti, judeţul Iaşi, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de pompieri şi Poliţie. În aparatul de zbor se aflau două persoane care sunt în viaţă, dar au refuzat transportul la spital.

Published in Eveniment

Străzile din mai multe cartiere ieşene au fost inundate joi seara din cauza gurilor de canal care au refulat după ce, timp de aproape două ore, a plouat torenţial. În intersecţii s-au format cozi pe câteva sute de metri, iar tramvaiele au rămas blocate.

Published in Eveniment

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, salută reacţia ambasadelor ''statelor civilizate ale lumii care au avertizat autorităţile din România că democraţia din ţara noastră este în mare pericol''.

Published in Politic

Comedie cu Olteni! Cea mai noua productie teatrala a Ateneului din Iasi va avea premiera in acest weekend. Spectacolul este o comedie inedita ce trateaza conditia oltenilor din mediul rural. Regia ii apartine lui Ovidiu Cuncea.

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 28 June 2018 19:51

EFFECTIVE HR, un altfel de MBA

Bussines la nivel inalt! Oamenii de afaceri din zona Moldovei au sansa de a se instrui la cel mai inalt nivel. Effective HR este un proiect care isi propune cresterea si promovarea competitivitatii in Regiunea de Dezvoltarea Nord-Est, prin constientizarea angajatorilor privind necesitatea participarii angajatilor la programe de formare continua.

Published in ȘTIRI VIDEO

Emotii in fata Universitatii de Medicina si farmacie "Grigore T. Popa". Cei care au absolvit in acest an universitatea au participat la o festivitate speviala. Alaturi de ei au fost prieteni, membri ai familiei dar si cadrele didactice.

Published in ȘTIRI VIDEO

Poftiti la ... "Caravana Unirii". Pe 1 iulie, pietonalul Stefan cel Mare siu Sfant va gazdui un eveniment dedicat CENTENAR-ului Marii Uniri. Trei autobuze ale Companiei de Transport, vopsite in culorile tricolorului, vor gazdui muzee ce vor prezenta istoria Romaniei din ultimii 100 de ani.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 29 iunie, in fiecare an, atat credinciosii ortodocsi cat si cei romano-catolici sarbatoresc pe Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Exista o mica diferenta in cele doua calendare. Romano-catolicii il numesc pe Pavel ... Paul.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30