Items filtered by date: Tuesday, 26 June 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Tuesday, 26 June 2018

PUTEREA DE DEZVOLTARE A IAȘULUI

 

Published in Darea de seama

 

DRAGNEA SCOATE OAMENII ÎN STRADĂ

Invitat: Mihai CHIRICA, primarul Municipiului Iași

Published in Dezbaterea zilei

Un trafic mai lejer si un aer de o mai buna calitate! Asta se poate cu o singura conditie, spun cei din conducerea orasului. Limitarea programului in care pe strazile din oras pot coircula masinile de la scolile de soferi si cele mari, de transport marfa.

Published in ȘTIRI VIDEO

Vom avea un oras cu aer de calitate! Cel putin asta promit cei din conducerea orasului. Primarul Mihai Chirica a anuntat ca in urmatorii doi ani, Iasul isi va dubla suprafat de spatii verzi. In paralel se va lucra si la imbunatatirea calitatii gazonului si la identificarea de spatii ce pot fi transformate in "zone verzi".

Published in ȘTIRI VIDEO

Ziua Drapelului este o sarbatoare necunoscuta. Un singur copil a fost surprins cu drapelul in fata Insitutiei Prefectului. Multi ieseni au recunoscut ca nu stiu in ce zi este sarbatorit Drapelul National.

Published in ȘTIRI VIDEO

20 de ani de marcare a Zilei Drapelului National! Militarii si oficialii din Iasi au marcat Ziua Drapelului National in fata Institutiei Prefectului judetului Iasi.Discursurile oficialilor au fost intrerupte de o pana de curent.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! In bisericile ortodoxe, pe 27 iunie este pomenit Sfantul Cuvios Samson, primitorul de straini. Credinciosii romano-catolici il venereaza pe Sfantul Chiril din Alexandria.

Published in ȘTIRI VIDEO

In urma cu 7 milioane de ani, zona era acoperita de Marea Sarmatica. Astazi, este o arie protejata de interes national. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Rezervatia Naturala "Dealul Repedea".

Published in ȘTIRI VIDEO

Premiera in tara! Primul studiu realizat în România cu privire la incidenta tulburarilor de personalitate in randul detinutilor a fost facut la Iasi. Doctorul Cozmin Mihai este cel care a realizat o ampla cercetare în 3 penitenicare din Regiunea de Nord-Est. Patru ani si aproape 900 de subiecti i-au trebuit psihiatrului iesean pentru a trage concluzii concludente despre subiectul studiat.

Published in ȘTIRI VIDEO

Ne-au legat si dezlegat! Cateva tiganci, in frunte cu renumita ... Margareta au organizat in seara de Sanziene un ritual, spun ele, unic. Pe malul Bahluiului au gatit o potiune menita sa ne apere de cele rele. Vrajitoarea Margareta, alaturi de ajutoare s-a rugat pentru politicieni ca sa le fie mintea luminata. Nu au lipsit ... dedicatiile speciale.

Published in ȘTIRI VIDEO

Arhiva Iasi TV Life

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30