Items filtered by date: Monday, 25 June 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Monday, 25 June 2018

 

Invitat: Liviu SUCEVEANU - redactor RADIO IAȘI

DESPRE CAMPIONATUL MONDIA 

FOTBALUL MOLDAV LA RĂSCRUCE

 

 

Published in Contraatac

SUNT CĂLĂTOR, CE DREPTURI ȘI OBLIGAȚII AM?

Published in Fapte și Drepturi

 

CERTITUDINI ȘI CONTROVERSE ÎN PATOLOGIA INFECȚIOASĂ

Invitat: dr. Carmen Dorobăt

Published in Dezbaterea zilei

O saptamana de munca si sute de obiecte minunate. Tabara Celesta Curatura a ajuns la final, iar copiii care au venit timp de 6 zile in tabara din padurea satului Curaturi au reusit cu mainile lor sa faca obiecte de o mare valoare. Toate acestea vor fi expuse in curand la diverse activitati care vor avea loc in comuna Ciurea. Iar cei care vor dori sa aiba acasa o pictura, o ie sau un obiect de arta decorativa vor putea sa le cumpere.

Published in ȘTIRI VIDEO

Talentele si frumusetea s-au intalnit la Iasi. Un show de moda studenteasca aduce Iasul pe harta romaneasca a designelui vestimentar. Tineri creatori din Romania si Republica Moldova si-au reunit intr-o seara dedicata placutului.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sarbatoare la Miroslava! Sute de localnici, si nu numai, au luat partela a doua editie a "Festivalului iei". O editie reusita daca tinem cont de numarul mare de ii care au fost rpezentate. A fost si un concurs iar organizatorii promit ca de anul viitor vor fi acordate si premii.

Published in ȘTIRI VIDEO

Intarzieri nejustificate in realizarea documentatiei pentru construirea autostrazii care sa lege Estul de Vestul tarii. Licitatiile pentru reconstructia podului de la Ungheni si tronsonul Ungheni-Iasi-Targul Neamt inca n-au inceput, iar documentatia pentru tronsonul Iasi-Targul Mures nici nu exista.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 26 iunie, crestinii ortodocsi il pomenesc in rugaciuni pe Sfantul Cuvios David din Tesalonic. In aceeasi zi, romano-catolicii ii venereaza pe Sfintii Ioan si Paul.

Published in ȘTIRI VIDEO

A contribuit, alaturi de alti 156 de evrei la infiintarea asezarii Zihron Yaakov. A tradus zeci de carti din franceza si germana. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre David Judelovitch.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30