Items filtered by date: Friday, 15 June 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 15 June 2018

Fac orice pentru a castiga bani! Traficantii de tigari au ajuns sa foloseasca drone pentru a trece ilegal tigari din Republica Moldova in Romania. Oamenii legii au facut o captura in urma careia au confiscat o drona, mii de tigari si au deschis si un dosar penal pe numele unui barbat.

Published in ȘTIRI VIDEO

Locuri de munca pentru absolventii de liceu. Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca ofera consiliere absolventilor de liceu aflati in cautarea unui loc de munca. Acest lucru se poate face in 60 de zile de la absolvire.

Published in ȘTIRI VIDEO

Zona din fata Universitatii "Al.I.Cuza" din Iasi este, poate, una dintre cele mai circulate din oras si cu toate acestea, este extrem de periculoasa. In una dintre gradinile chiar din fata institutiei este un arbore inalt de cativa metri, foarte uscat, care sta sa cada la un vant mai puternic.

Published in ȘTIRI VIDEO

Se pregatesc pentru misiuni! In aceste zile, cercetasii Brigazii 15 Mecanizate "Podu Inalt" se instruiesc in comuna Aroneanu, in cadrul unei tabere de instructie la apa. Aici, militarii invata diferite tehnici si tactici pentru a indeplini misiunile in cazul in care intalnesc obstacole pe curs de apa. Cercetasii au invatat cum sa foloseasca barcile pneumatice sau cum sa construiasca plute, cum sa treaca de pe un mal pe altul in ascuns si tehnici de inot. Cum s-au descurcat acestia, veti vedea in materialul ce urmeaza.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sa inceapa vacanta! A fost ultima zi de scoala pentru elevi, care se vor intoarce la studii abia pe 10 septembrie. Desi vacanta este la inceput, Ministerul Educatiei a dat start primei etape de inscriere in invatamantul profesional de stat.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 16 iunie crestinii ortodocsi il pomenesc in rugaciuni pe Sfantul Moise de la Optina. In aceeasi zi, romano-catolicii il venereaza pe Sfantul Benone.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost membru al Academiei Romane si a participat activ la miscarea revolutionara din Moldova din 1848. Este autorul cunoscutelor versuri „Mult e dulce si frumoasa / limba ce-o vorbim" sau „Astazi anul se-nnoieste / Plugusorul se porneste". In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Gheorghe Sion.

Published in ȘTIRI VIDEO

Academia Oamenilor de Stiinta, filiala Iasi are un nou membru. Vorbim despre prof. univ. dr. Marcel Popa, un nume important in mediul academic Iasi in principal pentru contribuitiile pe care le-a adus in domeniul medicinei. Cea mai recenta lucrare a sa este Nanomedicina si a fost prezentat in cadrul unei sedinte extraordinare a Academiei Oamenilor de Stiinta.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sa vina investitorii. Aflata la cativa kilometri de cartierul Pacurari din Iasi, comuna Rediu traieste acum o noua etapa de crestere. Autoritatile locale anunta ca au noi terenuri pentru investitori.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30