Items filtered by date: Tuesday, 05 June 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Tuesday, 05 June 2018

BOLILE INFECȚIOASE ÎN SEZONUL CALD

 

INVITAT: prof. univ. dr. Carmen Dorobăț

P1

P2

 

Published in EU SĂNĂTOS

Se schimba gazonul! Angajatii Societatii Servicii Publice lucreaza intens la inlocuirea unor portiuni din gazonul de pe stadionul "Emil Alexandrescu". Lucrarile ar trebui sa fie finalizate pana pe 15 iunie, cand este programata reunirea lotului Politehnicii.

Published in ȘTIRI VIDEO

Consultatii medicale complete intr-o localitate de langa Iasi. In satul Lunca Cetatuii din comuna Ciurea s-a deschis de curand o clinica moderna, dotata la standarde europene.Medicii de aici acorda consultatii de cardiologie, medicina generala si stomatologie. In plus, se pot face si analize medicale, la preturi accesibile. Clinica a fost sfintita in  prezenta autoritatilor locale si a zeci de copii.

Published in ȘTIRI VIDEO

Bani de la norvegieni pentru idei de afaceri romanesti.Innovation Norway si camera de Comert si Industrie Iasi au organizat o prima sesiune de informare pentru intreprinderile mici si mijlocii cu idei de afaceri menite sa contribuie la dezvoltarea economica a Iasului. Programul "Dezvoltarea IMM-urilor din Romania" pune la dispozitia firmelor peste 45 de milioane de euro, iar pentru primul apel de propuneri de proiecte, bugetul este de 21 de milioane de euro.

Published in ȘTIRI VIDEO

Este deja aglomeratie la bazele de agrement ale Primatiei. Dovada stau incasarile facute in ultimele doua saptamani, practic de cand acestea au fost deschise. Numai la Ciric s-au vandut bilete de aproape 30.000 de lei. Sefii orasului spun ca toti banii incasati vor fi reinvestiti in bazele de agrement, pentru dotarea acestora.

Published in ȘTIRI VIDEO

CENTENAR pe intelesul copiilor! Ateneul din Iasi a gazduit lansarea de carte pentru prichindei. "Marea Unire pentru cei mici". Evenimentul a fost conceput special pentru a naste iubirea copiilor pentru istorie si trecutul glorios al Romaniei si pentru a-i face pe acestia sa inteleaga semnificatia aparte a anului 2018.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 6 iunie, crestinii ortodocsi o praznuiesc pe Sfanta Mucenita Valeria. In bisericile romano-catolcie este venerat Sfantul Norbert.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost de doua ori deputat si o data senator. A publicat, nesemnat, pamfletul „Omul periculos" in critica decizia regelui Carol I al Romaniei de a incheia o noua conventie comerciala cu Imperiul Austro-Ungar. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbimd espre Gheorghe Panu.

Published in ȘTIRI VIDEO

 

STUDENȚII ANTREPRENORI PE LOCUL II

Invitat: conf. dr. Criastiana ISTRATE - președinte Societatea Antreprenorială Studențească

Published in Dezbaterea zilei

Investitiile in sanatate pot fi recuperate. Banii pot veni din fonduri europene pe care Ministerul Sanatatii le poate accesa in parteneriat cu Consiliul Judetean.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 4

Arhiva Iasi TV Life

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30