Items filtered by date: Friday, 29 June 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 29 June 2018

DIN CULISELE MOȚIUNILOR

Published in Politica la Iaşi

 

DUDUIE SAU NU DUDUIE ECONOMIA ROMÂNEASCĂ?

Invitat: Traian DOBRE - președintele AIPMM Iași

Published in Dezbaterea zilei

 

FOLK BASARABEAN LA IAȘI

Invitat: Ilie Răzvan ȚURCANU - artist

P01

P02

Published in ORA BASARABIEI

A trecut de cealalta parte a baricadei! In loc sa contribuie la prinderea hotilor, un agent de politie din Iasi a fost prins la furat intr-un mare centru comercial. Agentii de paza au gasit asupra politistei produse cosmetice in valoare de 350 de lei. Acum, omul legii este cercetat pentru furt.

Published in ȘTIRI VIDEO

Calatorie cu peripetii pentru doi austrieci. Acestia au venit in Romania cu avionul. Mai aveau cativa kilometri pana la aterizare. Vremea rea, se pare, a facut ca pilotul sa nu mai poata controla avionul. Acesta a aterizat intr-un lan d eporumb. Avionul este avariat. cei doi barbati au scapat insa nevatamati.

Published in ȘTIRI VIDEO

Vreme in schimbare! Ceea ce pentru unii pot parea anomalii, pentru expertii in meteorologie sunt fenomene normale. Ploile abundente din ultima perioada au o explicatie cat se poate de simpla. In minutele urmatoare Gina Tiron, directorul Centrului Meteorologic Regional MOLDOVA, va va oferi toate amanuntele pentru a intelege de ce vremea este atat de schimbatoare.

Published in ȘTIRI VIDEO

A scris peste 100 de referate si lucrari stiintifice. A fost director la Muzeul de Istorie Naturala din Iasi. A luptat ca cele 62 de rezervatii naturale din Moldova sa fie protejate. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Constantin Visarion Mandru.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! In ultima zi din luna iunie, crestinii ortodocsi se roaga pentru Sfantul Ierarh Ghelasie de la Ramet. Romano catolicii ii venereaza pe 30 iunie pe primii sfinti martiri din Roma.

Published in ȘTIRI VIDEO

Aminitiri din "Duminica neagra". Au trecut 77 de ani de la masacrul urban de la fosta Chestura. Autoritati centrale si locale, alaturi de reprezentanti ai comunitatii evreilor s-au reunit la cimitirul evreiesc pentru a comemora miile de victime ucise in timpul pogromului de la Iasi.

Published in ȘTIRI VIDEO

Condamnare definitiva intr-un dosar in care este cercetat si fostul primar Gheorghe Nichita. Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, a fost condamnat la 4 ani de imnchisoare cu executare. El cerut 5% din valoarea contractului de implementare în Iasi a sistemului de management al traficului. Gheorghe Nichita este judecat pentru o spaga în cadrul aceluiasi contract.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30