Items filtered by date: Monday, 08 July 2019

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Monday, 08 July 2019

Iașul o să fie zguduit de două weekenduri pline de muzică bună la finele lunii august. Cred că e un semn bun că fiecare regiune a țării are propriul ei festival mare unde vin staruri internaționale, dar și nume fresh de pe scena locală, să rupă publicul cu muzică bună. La un moment dat, părea că Iașul va rămâne codaș la acest capitol, dar și-a revenit repede cu AFTERHILLS, scrie vice.com.

Published in Local

În reclamă s-ar fi folosit o imagine mai veche cu Palatul Culturii, când era în procesul de reabilitare și modernizare.

Monday, 08 July 2019 21:20

La salina in Iasi

La salina in Iasi! O multime de afectiuni respiratorii care sunt  intalnite in aceasta perioada de trecere la  sezonul de primavara-vara pot fi tratate prin  salinoterapie. Pacientii au acum posibilitatea  sa beneficieze de o moderna salina  amanajata chiar la Iasi.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Monday, 08 July 2019 21:17

Un nou episcop

Romano-catolicii din Iasi au un nou episcop! Papa Francisc a numit un nou episcop pentru  Dieceza de Iasi in persoana  Monseniorului Iosif Paulet. Acesta este  decan al Decanatului de Bucovina si paroh la  Parohia "Sfantul Ioan Nepomuk" Suceava,  din Dieceza de Iasi. Totodata, Sfantul  Parinte Francisc a acceptat cererea de  retragere a episcopului Petru Gherghel, care  conduce Dieceza de Iasi din anul 1978 si a  ajuns in anul 2015 la limita de 75 de ani  indicata de dreptul bisericesc. 

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Monday, 08 July 2019 21:15

Tramvaiul, unde-i tramvaiul!?

Vrei sa stii cat timp mai ai de asteptat  autobuzul sau tramvaiul? O aplicatie  dezvoltata de un iesean iti propune sa verifici in  timp real in cat timp ajunge in statie  tramvaiul sau autobuzul tau.  ”HereItIs” este  gratuita si nu contine reclame. Aplicatia a  aparut din necesitatea de a ne manageria cat  mai util timpul de asteptare in statii.  Singura conditie pentru a folosi aplicatia este  sa fim solidari unii cu ceilalti si sa "sharuim"  informatii despre locatia autobuzelor si  tramvaielor.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Monday, 08 July 2019 21:14

Traditii reinviate la Trifesti

Arta milenara la Trifesti! In mica localitate de pe malul Prutului, un artist  veritabil lucreaza de zor la ulcele, cani, si alte  vase de lut care vor face deliciul privitorilor.  Petru Colac a fost un simplu muncitor la  fabrica de caramida din Iasi. Dupa mai multi ani  de peregrinari, s-a stabilit in satul Trifesti,  iar primarul i-a amenajat un mic  atelier.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Monday, 08 July 2019 21:13

Sfintii zilei de 9 iulie

Pe 9 iulie, in bisericile ortodoxe este pomenit  Sfantul Cuvios Coprie Egipteanul. In bisericile  romano-catolice este venerata Sfanta  Veronica Giuliani fecioara.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Monday, 08 July 2019 21:11

S-a intamplat pe 9 iulie

Pe 9 iulie 1943 s-a nascut actorul si  regizorul american Tom Hanks. Tot pe 9 iulie,  dar in anul 1877 s–a desfasurat prima editie  a Campionatului de tenis de la Wimbledon.  Ce alte evenimente deosebite au avut loc  de-a lungul timpului pe 9 iulie, aflati din materialul de mai jos.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Monday, 08 July 2019 21:09

Nu au scapat de sanctiuni

Sute de amenzi au fost aplicate in ultimele  doua zile. In perioada 5 -7 iulie, politistii rutieri  au actionat  pe strazile din judetul Iasi, pentru  cresterea gradului de siguranta rutiera si   prevenirea accidentelor rutiere.  Cele mai multe dintre amenzi au fost aplicate  pentru nerespectarea regimului legal de  viteza.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Marea vietii. Asa si-a intitulat parintele Dan  Damaschin proiectul prin care in acest an  vor vedea marea 200 de copii care provin din  familii defavorizate. Tabara organizata de  catre preotul care si-a capatat de mult  supranumele de "ingerul copiilor" este  deja o traditie. De mai bine de cinci ani, in  fiecare vara micuti care provin din familii fara  posibilitati financiare vad poate pentru prima  oara marea cu ajutorul parintelui si a  voluntarilor sai. Plecarea la Eforie va  avea loc pe 10 iulie. Toti cei care vor sa  aduca un zambet in plus pe chipurile  copilasilor pot dona bani sau alte bunuri, fie  la Biserica maternitatii Cuza Voda, fie in  conturile asociatiei "Glasul vietii".

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« July 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31