Items filtered by date: Sunday, 28 July 2019

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Sunday, 28 July 2019

A aparut in 1978 si inca este considerat unul dintre cele mai socante filme realizate vreodata din cauza multiplelor secvente cu autopsii, prabusiri de avioane si executii.

Published in Showbiz

O femeie din Caracal, instructor la Școala de Arte și Meserii în comuna Alexandrei, Dobrosloveni, spune că a mers de câteva ori la ocazie cu Gheorghe Dincă, pentru că „părea un om bătrân, serios”. Instructorul este îngrozit că a avut de-a face cu un criminal și spune despre Alexandra că era curajoasă.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că Gheorghe Dincă a spus anchetatorilor că a ars cadavrele celor două fete pe care le-a sechestrat. Dincă și-a recunoscut duminică, la prânz, faptele.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, duminică seara, la Cotroceni, că toţi cei responsabili de tragedia de la Caracal vor trebui aspru sancţionaţi, de la Interne, STS, de la toate instituţiile. Preşedintele a precizat că respinge abordarea politicianistă a Guvernului, care ar trebui să se gândească dacă nu cumva e autorul moral al tragediei.

Accident spectaculos sâmbătă noapte la Fundație. Din cauza vitezei mari, un autoturism s-a izbit de statuia lui Mihai Eminescu aflată în imediata vecinătate a Bibliotecii Centrale Universitare.

Published in Eveniment

Municipalitatea ieşeană, prin Direcţia de Exploatare a Patrimoniului, organizează pe 1 august 2019 trei licitaţii pentru închirierea a 10 locuri de parcare.

Published in Local

După o serie de vizite făcute de primarul Mihai Chirica în cartierele Mircea cel Bătrân și Dacia, unde edilul a preluat o parte dintre solicitările locuitorilor, agenții Poliției Locale și-au concentrat atenția pe aceste zone în prima jumătate a lunii iulie.

Published in Local

Anchetatorii au găsit, la percheziiţiile făcute la domiciliul lui Gheorghe Dincă, suspectul din Caracal bănuit că ar fi ucis-o pe tânăra Alexandra Măceanu, un butoi metalic cu cenuşă în care, prin cernere, au fost descoperite mai multe fragmente de oase calcinate şi 21 bucăţi dinţi de natură umană.

Primarul Mihai Chirica a anunțat în ultima ședință a Consiliului Local că, în curând, în Iași vor fi implementate primele benzi dedicate mijloacelor de transport în comun. Singurele care vor mai avea voie să circule pe acestea vor fi mașinile de taximetrie.

Published in Local

Obişnuiţi ani de-a rândul cu obiective de evitare a retrogradării, exceptând ultimele sezoane, suporterii ieşeni se freacă la ochi şi nu le vine să creadă când văd clasamentul Ligii I după victoria cu Academica Clinceni. Fie el provizoriu, fie el şi după trei etape. După 2-0 (0-0) cu nou-promovata din Clinceni, Poli Iaşi a acumulat şapte puncte şi a urcat, nesperat, pe primul loc, urmând să păstreze fotoliul de lider cel puţin până sâmbătă.

Published in Sport
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« July 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31