Items filtered by date: Friday, 24 August 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 24 August 2018
Friday, 24 August 2018 20:38

POLITICA LA IAȘI - SCENA BALCONULUI

POLITICA LA IAȘI  - SCENA BALCONULUI

invitat: prof.dr.Florin CÎNTIC - director Arhivele Naționale, filiala Iași

Published in Politica la Iaşi

Vor inca o victorie! Fotbalistii ieseni intalnesc in deplasare pe Dunarea Calarasi, echipa care a dovedit ca nu face figuratie in prima liga. Inainte de meciul de la Calarasi, au fost rpezentate si ultimele doua achizitii facute de echipa din Copou.

Published in ȘTIRI VIDEO

Hai la Opera! Noua stagiune vine cu multe suprize pentru publicul din Iasi. Dupa o vacanta bine meritata, artistii Operei Nationale Romane Iasi vin cu forte proaspete si ii invita pe ieseni la "Indiile Galante", spectacolul din deschiderea stagiunii 2018-2019. Acesta va avea loc pe data de 8 septembrie, de la ora 18.30, iar cei interesati pot achizitiona biletele care au fost puse deja in vanzare.

Published in ȘTIRI VIDEO

Liberalii aduc noi acuze celor din conducerea orasului! De data asta cei din PNL acuza ca sefi din Primarie au acceptat demolarea unei cladiri de patrimoniu. Deputatul PNL Marius Bodea vorbeste despre o adevarata mafie.

Published in ȘTIRI VIDEO

De o varsta cu Romania Mare! Despre putini oameni se spune ca au ajuns ori au depasit chiar centenarul. In comuna Ciurea sunt doi: unul dintre ei a implinit 100 de ani pe data de 2 februarie, iar celalalt, pe 24 august.Maria Boboc a primit vizita primarului din localitate, ba chiar si a prefectului Marian Serbescu. Ambii i-au oferit flori, distinctii si o placheta aniversara.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! In calendarul crestin-ortodox, pe 25 august este pomenit Sfantul Apostol Tit. Romano catolicii il venereaza pe 25 august pe Sfanul Iosif de Calasanz.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost sotia renumitului chimist Petru Poni. A colaboratla peste 35 de reviste romanesti si straine. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Matilda Cugler-Poni.

Published in ȘTIRI VIDEO

 Moment festiv pe pietonalul Stefan cel Mare si Sfant.Corul Marii Uniri de la Ateneul Iasi a sustinut un program de cantece patriotice, apoi drapeul Romaniei Mari a fost arborat pe un catarg in fata Primariei municipiului Iasi. Evenimentul, care face parte din Programul Centenar, a fost prilejuit de marcarea zilei de nastere a Regelui Ferdinand I (intai) al Romaniei.

Published in ȘTIRI VIDEO

Investitie in sanatate! 12 milioane de lei se vor cheltui pentru modernizarea Spitalului de copii. Anual, peste 40.000 de copii sunt tratati in Unitatea de Primire Urgente a Spitalului pentru Copii "Sf.Maria" desi spatiul este mult prea mic pentru ca medicii sa isi poata desfasura activitatea in parametrii normali. Astfel, Consiliul Judetean Iasi si Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est vor sa extinda Unitatea si sa creasca numarul personalului medical. Aproximativ 12 milioane de lei vor fi investiti aici, iar proiectul vizeaza si achizitionarea de aparatura.

Published in ȘTIRI VIDEO

Investitii la Spitalul Militar! Unitatea sanitara va primi bani pentru reabilitare si infiintarea unei Unitati de Primire Urgente. La sfarsitul acestei saptamani, ministrul Apararii, Mihai Fifor a fost prezent la Iasi pentru a vizita unitatea spitaliceasca si pentru a vedea ce probleme exista in prezent. De asemnea, ministrul a discutat si cu reprezentantii Universitatii de Medicina si Farmacie "Grigore T.Popa" pentru infiintarea unei grupe pentru medici militari la Iasi.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« August 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31