Super User

 

Super User

Super User

EU SĂNĂTOS - TUBERCULOZA ÎN ACTUALITATE

 

INVITAT: dr. Diana TURCU - medic rezident pneumolog 

P1

P2

 

CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ DE PSIHOLOGIE PENITENCIARĂ LA IAȘI

 

FESTIVALUL OPERELOR INDEPENDENTE

Invitat: Alexandru PETRESCU - director festival FOI

Un angajat al Primariei din comuna Gorban a ajuns la spital cu capul spart dupa ce a consumat alcool in timpul programului. Din declaratiile primarului, Dorel Padure are probleme cu alcoolul de ani buni si vine la serviciu mai tot timpul sub influenta bauturilor alcoolice, iar in astazi abia se mai tinea pe picioare cand a alunecat si s-a dus cu capul de niste scari din Primarie.

Continua ancheta in cazul celor peste 200 de ieseni care au ajuns la spital dupa ce au mancat la un fast food din zona TesaturaAnalizele prelevate din bucataria acestui magazin au aratat ca toate produsele folosite erau tinute in conditii neadecvate, iar maioneza si cascavalul erau infestate.

A fost primul sediu al Universitatii de Medicina si Farmacie. Domnitorul Alexandru Ioan Cuza a platit 18.000 de galbeni pentru a achizitiona cladirea. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Palatul calimachi.

Sfintii zilei! Pe 23 mai, crestin ortodocsii il pomenesc pe Sfantul Ierarh Mihail Marturisitorul, Episcopul Sinadei. Romano-catolicii venereaza pe 23 mai pe Sfantul Dezideriu.

Diversitate culturala, costume, traditii si multa voie buna. Colegiul Tehnic  "I.C.Stefanescu" din Iasi a pregatit cu ocazia Ziua Mondiale pentru Diversitate Culturala un program cu totul special, in compania mai multor comunitati. Evenimentul a fost realizat in parteneriat cu Biblioteca Judeteana "Gheorghe Asachi" care a venit cu volume de poezii si proza in mai multe limbi.

Veolia

Arhiva Iasi TV Life

« May 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31