Items filtered by date: Monday, 26 March 2018

 

 

Items filtered by date: Monday, 26 March 2018

Un tânăr de 27 de ani a fost condamnat la 4 ani şi jumătate după gratii după ce şi-a furat fosta maşină.

Published in Neamţ

Grupul Schweighofer vinde compania subsidiară Cascade Empire SRL, precum şi divizia de management forestier, Ocol Silvic Cascade Empire SRL către compania suedeză GreenGold Group, tranzacţia privind 14.283 hectare de pădure în judeţele Hunedoara, Gorj, Vrancea, Prahova, Buzău, Neamţ şi Suceava.

Published in Stiri
Monday, 26 March 2018 21:01

Accident în Germania, un român a murit

Un bărbat de 43 de ani, din Mediaș, a avut parte de un sfârșit tragic în Germania. Acesta a murit în urma unui accident de mașină care a avut loc la finalul săptămânii trecute.

Published in Stiri

Schimbare de situatie in doua cateva minute! Dupa ce dimineata presedintele CS Politehnica Iasi era pregatit pentru a instiinta baschetbalistii ca va dezafilia echipa din campionat, din cauza crizei financiare, o declaratie izbavitoare a sosit din partea primarului. Si asta s-a intamplat chiar cu doar cateva minute inainte de intalnirea dintre Vasile Manole si baschebalisti. Primarul Mihai Chirica a anuntat faptul ca va dezbate in urmatoarea sedinta de Consiliu Local problema deblocarii fondurilor pentru sport.

Published in ȘTIRI VIDEO

Atentie de unde va luati haine! Oamenii legii au gasit intr-un magazin haine care, spun vanzatorii, sunt de firma. In realitate s-au dovedit a fi contrafacute. Valoarea marfii confiscate se ridica la peste 45.000 de lei.

Published in ȘTIRI VIDEO

Tripla sarbatoare pentru crestinii ortodocsi. Pe 25 martie este sarbatorita Buna Vestire. In acest an, in zi de mare sarbatoare a avut loc si proclamarea caninizarii Sfantului Iosif cel Milostiv si a sfantului Gheorghe Pelerinul. Slujba de caninizare a fost oficiata de catre Prea Fericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.

Published in ȘTIRI VIDEO

Luna martie coincide cu inceputurile Revolutiei de la 1848. Revolutia s-a desfasurat in conditiile in care Transilvania si Bucovina erau in stapanirea imperiilor vecine. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre inceputurile Revolutiei de la 1848.

Published in ȘTIRI VIDEO

Premiera in istoria de aproape trei decenii a Consiliului Judetean. Alesii se vor reuni in sedinta ordinara dis-de-dimineata, la 7.30. Au ales o ora atat de matinala pentru a avea timp ca dupa aceea sa participe la toate evenimentele organizate pentru a marca 100 de ani de la semnarea, de catre Sfatul tarii de la Chisinau, a actului de unire a Basarabiei cu Romania. Iar unul dintre cele mai importante momente pregatite pentru 27 martie este cel al infratirii a inca10 raioane din Republica Moldova cu Consiliul Judetean Iasi.

Published in ȘTIRI VIDEO

Tot mai multe localitati de pe cele doua maluri ale Prutului se infratesc. Ultimul exemplu a avut loc in comuna Baltati, loc unde10 localitati din judetul Iasi s-au infratit cu 10 localitati din Raionul Cantemir, Republica Moldova.

Published in ȘTIRI VIDEO

Incertitudine la sefia Iasului! Nu este clar daca Gabriel Harabagiu mai este sau nu viceprimar al municipiului. Primarul Mihai Chirica este in concediu, iar atributiile i le-a delegat lui Gabriel Harabagiu, al carui mandat de consilier local si, implicit, de viceprimar, a fost suspendat de prefect la sfarsitul saptamanii trecute. Presedintele PSD, partid din care cei doi au fost exclusi, alaturi de fostul deputat Sorin Iacoban, pe 9 februarie, spune ca Harabagiu nu mai este viceprimar. In schimb, primarul sustine ca deocamdata se analizeaza situatia de catre juristii din Palatul Roznovanu, care vor trebui sa ia o decizie.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 4

Arhiva Iasi TV Life

« March 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31