Items filtered by date: Thursday, 22 March 2018

 

 

Items filtered by date: Thursday, 22 March 2018

Un tânăr beat a încercat să se sinucidă înghiţind mai multe pastile. În prezent, pacientul în vârstă de 26 de ani se află internat în comă în secţia ATI de la Spitalul „Sfântul Spiridon“. 

Published in Stiri

Din această noapte, de la ora 23, sudul ţării se va afla sub cod portocaliu de ninsoare.  Vremea rea ar putea aduce şi un fenomen neobişnuit în România - e posibil ca zăpada căzută să aibă o nuanţă portocalie.

Published in Life Style
 CFR Călători anunţă că 18 trenuri sunt anulate vineri din cauza condiţiilor meteorologice.
Published in Stiri

Călin Popescu Tăriceanu este sceptic în privința aderării la euro. Șeful Senatului a declarat joi că aderarea României la Euro "nu aduce automat un avantaj”. Premierul Viorica Dăncilă a anunțat planul de aderare a României în anul 2024 ca fiind o țintă majoră a României.

Published in Stiri

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ PENTRU ZÂMBETUL CORPORATIȘTILOR

INVITAT:

Miron CORNELIU - director general clinica Pretty Smile

Published in Puls Economic

MARILE PROIECTE ALE IAȘULUI

Costel ALEXE, președintele Organizației Județene PNL Iași

Published in Dezbaterea zilei

Se cauta asistenti medicali si sociali. Cel putin asta rezulta din oferta prezentata de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca. Si firmele din strainatate sunt interesate de forta de munca din Romania.

Published in ȘTIRI VIDEO

Vor abandon scolar cat mai mic. Sefii invatamantului preuniversitar cosntata ca rata abandonului scolar creste de la un an la altul. Iar acest lucru ingrijoreaza atat parintii cat si cadrele didactice. Impreuna vor sa gaseasca solutii pentru ca tinerii sa nu mai abandoneze scoala.

Published in ȘTIRI VIDEO

Peste 30 de furturi din buzunare au comis zece tineri din Iasi. Acestia actionau atat in mijloacele de transport in comun, cat si in spatiile aglomerate sau in magazine. Furau aproape tot ce le pica in mana. Oamenii legii au reusit sa le descopere identitatea faptasilor care au fost retinuti pentru 24 de ore.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« March 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31