Geo

 

 

Geo

Geo

Primarul oraşului Iaşi, Mihai Chirica, o felicită pe Laura Codruţa Kovesi pentru alegerea în funcţia de procuror-şef european, despre care spune că a câştigat această competiţie în ciuda campaniei de denigrare duse de „PSDragnea”.

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile anunţă un nou deces din cauza infecţiei cu virusul West Nile. Cazul a fost înregistrat în Iaşi.

Luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Iaşi au sesizat conducerea instituţiei, nemulţumiţi de comportamentul şefului lor direct. Potrivit unor surse din Poliţie, conducerea IPJ a declanşat deja o anchetă internă în acest caz.

Vineri, 20 septembrie, începând cu ora 16.00, în Piața Unirii din Iași va avea loc un protest pașnic al comunității ieșene preocupată de problemele de mediu și de criza climatică mondială.

Sâmbătă, Opera Naţională Română din Iaşi, în colaborare cu Primăria, organizează tradiţionalul eveniment de deschidere a stagiunii - „Magia serii în sunet şi lumină”.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ a desfășurat ieri, un exerciţiu în care este simulată producerea unui incendiu la Mănăstirea Secu, cu extindere la fondul forestier, şi aplicarea Planului Roşu de Intervenţie.

Peste 60% din maşinile second-hand propuse pentru vânzare şi verificate pentru aflarea istoricului de daune de compania InspectorAuto.ro în intervalul ianuarie-august 2019 au avut cel puţin o daună ascunsă, potrivit informaţiilor publicate joi de compania citată.

În cursul zilei de ieri, constructorii contractați de Primăria Municipiului Iași au finalizat turnarea stratului de uzură pe aleea Tudor Neculai, iar municipalitatea pregătește realizarea marcajelor rutiere.