Geo

 

 

Geo

Geo

Campania de informare, educare și corectare a percepției consumatorului „Să înțelegem mai bine alimentele”, organizată în premieră națională de RO.aliment, facilitează întâlnirea dintre experții în calitate/testare și consumatorii români în grădina Mall Palas Iași, pe 19 și 20 iulie.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a înregistrat, după prima zi a sesiunii de admitere 2019, 3376 de înscrieri: 2765 la studii de licență 611 înscrieri la studii de master.

Constructorii lucrează la casetele de lărgire a șoselei, acestea fiind deja stabilizate cu balast și ciment, acum turnându-se mixtură asfaltică. 

Primăria Municipiului Iași continuă continuă programul de dezinsecție, larvicidare și tratamente împotriva căpușelor. Principalii vizați de anunțul municipalității sunt crescătorii de albine.

Reprezentanții Primăriei Iași susțin că noul pod din zona Cicoarei, peste Bahlui, din zona Alexandru, va fi gata în acest an și, alături de noua bretea cu 4 benzi, construită pe un drum de pământ, va crea o alternativă pentru cei din Miroslava, descongestionând rondul Podu Roş.

Nu este deloc dificil să lansezi un blog, însă dacă îți dorești să fie o pagină chiar cu șanse de a deveni una de succes și nu un website oarecare, ai nevoie de a analiza bine contextul general și posibilitățile sale. Mai exact, să vezi ce bloguri mai există, ce scriu alții, să te gândești cum te-ai putea poziționa ținând cont și de subiectele pe care ești dispus să le abordezi. Este bine să alegi o anumită tematică a blogului, un domeniu căruia să i te dedici în mod special. Desigur, în plan secund, ai putea să postezi despre orice, dar este mult mai bine pentru blog să aibă o identitate anume, să fie recunoscut ca fiind bun într-o anumită categorie.

Judecătorii ieşeni au condamnat la 1 an şi 10 luni de închisoare cu executare un bărbat care a fost prins conducând fără permis, încercând să se justifice cu un do­cument de acest tip falsificat.

Decizie rarisimă: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a admis recursul în casaţie formulat de victima milionarului ieşean Viorel Roman şi a decis rejudecarea, în apel, a dosarului acestuia.