Items filtered by date: Tuesday, 12 March 2019

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 88

Items filtered by date: Tuesday, 12 March 2019
Tuesday, 12 March 2019 21:35

Fără WC în fundul curţii

O informare trimisă de Ministerul Dezvoltării la toate primăriile din ţară cere ca acolo unde există reţele de canalizare, WC-urile să fie branşate la aceastea. Sunt primari care spun că măsura nu poate fi aplicată pe motiv că mulţi locuitori din mediul rural nu au banii necesari pentru a se branşa la reţeaua de canalizare. Alţi edili spun că decizia este una normală, civilizată şi vine să aşeze România în rând cu ţările dezvoltate din Europa.

Published in ȘTIRI VIDEO

Pentru a şasea zi, procurorii ieşeni au protestat în fata instituţiei. Şi procurorii DIICOT Iaşi continuă să-şi exprime nemulţumirea până pe 22 martie prin purtarea unei banderole albe în timpul programului de lucru.

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 12 March 2019 21:17

S-a întâmplat pe ...

Pe 13 martie 1907 s-a născut Mircea Eliade. Tot pe 13 martie, dar în anul 2013, Conclavul Cardinalilor a ales cel de-al 266-lea Suveran Pontif. A fost ales Jorge Mario Bergoglio, care şi-a ales numele de Papa Francisc.

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 12 March 2019 20:14

Vot de încredere pentru Flavius Stoican

Vot de încredere pentru Flavius Stoican! Preşedintele executiv Adrian Ambrosie şi Consiliul Director al Politehnicii Iaşi sunt alături de antrenorul alb-albaștrilor şi consideră că acesta este cel mai în măsură să redreseze echipa care în ultimul timp traversează o perioadă destul de dificilă. Partida de la Călăraşi poate fi, în concepţia preşedintelui grupării din dealul Copoului, momentul de resuscitare de care Poli are nevoie.

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 12 March 2019 20:11

Victorie fără spectacol

Victorie fără prea mult spectacol, pe Municipalul din Botoşani. Stejarii au  dispus în weekend-ul trecut de naţionala Rusiei cu scorul de 22-20. Partida, chiar dacă nu a fost una care să ofere prea mult  sperctacol pentru iubitorii sportului cu balonul oval, a adus cu ea o nouă victorie importantă pentru naţionala României. 

Published in ȘTIRI VIDEO

Seria conferinţelor dedicate Zilelor Spitalului Clinic de Recuperare a debutat cu un webminar susţinut de specialişti în informatică medicală de la o universitate din Canada.
Extracţia de date pentru sisteme de sprijin decizional în reabilitare este numele cursului în care specialiştii le-au arătat medicilor cum îi pot ajuta noile tehnologii să pună diagnostice, şi să stabilească terapii mai rapid.

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 12 March 2019 20:02

ALDE are priorităţi

Vom avea o nouă operă. Asta promit cei din conducerea oraşului. Mai mult chiar, viceprimarul Radu Botez este ferm convins că sunt toate şansele ca Iaşul să fie traversat de o cale ferată rapidă care va lega Suceava de Ploieşti. Viceprimarul Radu Botez, membru ALDE, spune că cele  două proiecte pot reprezenta priorităţi pentru autorităţile locale dar şi cele centrale.

Published in ȘTIRI VIDEO

Municipalitatea a făcut publică lista străzilor unde urmează să reînceapă lucrările de astfaltare, acestea fiind şantierele care n-au  fost închise anul trecut. Printre acestea se  număra şoseaua Bârnova, strada Olteniei, Transilvaniei şi Semănătorului din cartierul Crucea Roşie, dar şi porţiunile care au  rămas de pe splai Bahlui.   

Published in ȘTIRI VIDEO

 Un proiect de lege iniţiat de Senat prevede ca  grupa mare de la grădiniţă şi clasele a 11-a şi a 12-a să fie obligatorii. Legea a fost deja trimisă la Cotroceni pentru  promulgare.

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 12 March 2019 19:47

13 Martie - Sfinţii zilei!

Pe 13 martie, în Biserica Ortodoxă este pomenită Sfânta Ipomoni. Romano- catolicii îl venerează pe Sfântul Sabin.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3