Items filtered by date: Wednesday, 06 February 2019

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

Items filtered by date: Wednesday, 06 February 2019
Wednesday, 06 February 2019 20:58

Somonul este toxic pentru organism

Faptul că somonul crescut în condiţii artificiale ar putea fi lipsit de beneficii pentru sănătatea organismului nu mai este o noutate. Mai multe cercetări efectuate de-a lungul timpului au constatat că muşchiul somonului de crescătorie se deosebeşte de cel al somonului sălbatic în ceea ce priveşte compoziţia sa nutritivă. Un ecologist norvegian a determinat că somonul crescut în condiţii artificiale este şi îmbibat cu otrăvuri. Ce a descoperit activistul?

Published in Sănătate

Tibi Uşeriu a fost singurul român care a luat startul luna aceasta la Yukon Arctic Ultra,  unul dintre cele mai dure ultramaratoane din lume, care se desfăşoară în Canada, aproape de 6633 Arctic Ultra, competiţie pe care sportivul a câştigat-o de trei ori consecutiv.

Published in Sport

Doctorul Radu Ionescu, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Chirurgie Plastică şi Ortopedie Medlife, a arătat pe contul său de Instragram un filmuleţ în care prezintă cazul şocant al unei foste paciente a falsului chirurg italian, Matteo Politi, care a ajuns să aibă probleme de sănătate după o operaţie la sâni.

Wednesday, 06 February 2019 20:46

ÎN AUDIENTĂ cu GABRIEL HARABAGIU

ÎN AUDIENTĂ cu GABRIEL HARABAGIU

 

 

 

 

Published in In audienta

La 3 minute după ce i-a promis iubire veșnică un mire din Kuweit și-a făcut mireasă ”proastă” iar aceasta a cerut anularea căsătoriei.

Published in Showbiz
Wednesday, 06 February 2019 20:36

Mai multe pensii speciale au fost taiate

Prevederile care reglementează acordarea de pensii speciale deputaţilor şi senatorilor, cele referitoare la pensia de serviciu a Avocatului Poporului, dar şi cele privind pensiile de serviciu ale anumitor categorii profesionale au fost abrogate printr-un proiect de lege adoptat tacit de senatori, miercuri. Ultimul cuvânt îl vor avea aleşii din Camera Deputaţilor, for condus de Liviu Dragnea.

Wednesday, 06 February 2019 20:29

Firmele din Romania pot accesa bani europeni

Companiile româneşti pot obţine acum mai uşor granturi între 1 şi 5 milioane de euro. Acestea trebuie să aibă între 3 şi 249 angajaţi şi să fi fost profitabile în 2018.

Published in Economic

Mihai Trăistariu spune că a renunţat în ultima clipă la Eurovision 2019 şi a ratat definitiv competiţia, a cărei finală va avea loc în luna mai, în Tel Aviv.

Published in Life Style

INVESTIM ÎN IAȘI - INDUSTRIA DE IT, SOLUȚIA MIRACULOASĂ PENTRU IAȘI

Partea 1

Partea 2

 

Published in Investim în Iaşi
Wednesday, 06 February 2019 20:13

DEZBATEREA ZILEI - USLIP DĂ TONUL LA PROTESTE

DEZBATEREA ZILEI - USLIP DĂ TONUL LA PROTESTE

Invitat: Laviniu LĂCUSTĂ - președinte USLIP

 

Published in Dezbaterea zilei
Page 1 of 5