Items filtered by date: Tuesday, 08 October 2019

 

 

 

Items filtered by date: Tuesday, 08 October 2019

Un betiv a adormit cu capul pe Drumul European, si era sã producã un accident în lant. Noroc cã un tânãr sofer l-a vãzut la timp si a oprit masina, l-a dat de pe carosabil si a sunat la 112, solicitând ajutor.

Published in Vaslui

De câteva zile, printre vasluieni se plimbã din nou una dintre mãicutele care au terorizat populatia orasului. În luna iulie, cele douã femei au fost ridicate de pe strãzi si internate în sectia Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui dupã ce au împins un bãrbat pe sinele de cale feratã în Gara Vaslui. De altfel, dupã acest episod, cea mai tânãrã dintre mãicute a fost acuzatã de comiterea infractiunii de tentativã de omor. Dupã aproape trei luni de îngrijiri medicale, doctorii de la Spitalul Judetean au decis externarea mãicutei mai în vârstã, care de câteva zile a revenit pe strãzile orasului. Desi comportamentul acesteia este mult schimbat în bine, vasluienii continuã sã o monitorizeze discret pentru a nu se întoarce la proastele obiceiuri de dinainte de internare.

Published in Vaslui

Toamna şi-a intrat în drepturi rapid, iar în cîteva zile s-a răcit dramatic, ploile completînd aspectul deprimant al vremii.

Published in Neamţ

Şi anul acesta, prin intermediul Primăriei Roman, se va asigura transportul gratuit pentru cei care doresc să se închine la moaştele Sfintei Parascheva, la Mitropolie.

Published in Neamţ

Deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ, a emis un comunicat de presă prin care a solicitat parlamentarilor de Neamţ, indiferent de culoarea politică, să voteze moţiunea de cenzură care să ducă la căderea Guvernului Dăncilă.

Published in Politic

Treisprezece bărbaţi au fost arestaţi marţi în Regatul Unit în cadrul unei anchete privind cea mai vastă reţea de trafic de droguri descoperită vreodată în această ţară, valoarea narcoticelor capturate ridicându-se la câteva miliarde de lire sterline, a anunţat Agenţia Naţională pentru Combaterea Criminalităţii de la Londra (NCA), relatează Agerpres.

Economia britanică va stagna cel puțin doi ani în cazul unui Brexit fără acord, iar datoria publică va ajunge la 90 la sută din produsul intern brut.

După un plus de 1,2% în luna august, apartamentele noi şi vechi disponibile spre vânzare în România s-au apreciat şi în septembrie, dar avansul a fost de doar 0,6%, la un preţ mediu naţional de 1.272 euro/mp, faţă de 1.264 euro/mp la finele verii, anunţă imobilare.ro.

Published in Finance

Mihaela Florea, o tânără de 18 ani din orașul Brăila, a câștigat Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2019, secţiunea Excel, desfășurat la New York. Fata învață acum în Marea Britanie și spune cu sinceritate că nu știe dacă se mai întoarce în România.

Published in High-Tech

Dusan Uhrin Jr le oferă românilor o adevărată lecție de viață. Chiar dacă a câștigat din fotbal peste un milion de euro, acesta îi oferă fiului său doar 15 euro pe lună. De asemenea, cehul a povestit și cum a muncit pe vremea regimului comunist.

Published in Sport
Page 1 of 5