Items filtered by date: Saturday, 05 October 2019

 

 

 

Items filtered by date: Saturday, 05 October 2019

Poliţiştii ieşeni caută un bărbat care a plecat dintr-o unitate medicală și nu a mai revenit.

Published in Local

Bogdan Cojocaru a scris pe Facebook că şeful statului a venit la Iaşi ”într-un city break cu soţia”

Published in Politic

În timpul discursului ținut în fața membrilor PNL și a președintelui Klaus Iohannis, Rareș Bogdan a spus că "peste câteva săptămâni sau peste câteva luni vom fi la guvernare".

"Daca ajungem sa avem un Guvern Liberal, aceasta Autostrada A8 se va face. Avem nevoie de o infrastructura decenta", a declarat Klaus Iohannis

Published in Politic

Este vorba de Carrefour România, care a pregătit de Cyber Night, reduceri importante la sute de produse.

Published in Economic

Stii si tu ca nu stam pe loc cand vine vorba de modernitate si tehnologie. Vremurile se schimba, iar noi vrem sa fim cu un pas inaintea lor, sa fim chiar noi schimbarea.

Intra si tu in atmosfera si descarca aplicatia Carrefour Pay si descopera avantajele folosirii sale: self-scan in magazine, promotii si Card Plus Market direct din telefon, cataloage online, promotii zilnice!

Te asteptam la Carrefour sa incerci aplicatia noastra!

Aplicatia o poti descarca de AICI

Published in Economic

Milioane de romani au plecat din tara pentru a munci in strainatate. Dorinta de a trai mai bine si de a avea bani pentru indeplinirea diferitelor nevoi i-a determinat sa lase totul in urma aici si sa isi incerce norocul in alte tari.

Published in Local

Organizarea numeroaselor manifestări din cadrul Sărbătorilor Iaşului va impune o serie de modificări şi restricţii ale traficului auto, după cum urmează:

Published in Eveniment

Primarul Mihai Chirica nu a invitat-o pe Viorica Dăncilă la niciuna dintre manifestările cu ocazia Sărbătorilor Iașiului pe motiv că „s-a atașat” de alt candidat la prezidențiale, mai exact de Klaus Iohannis.

Published in Politic

Poliția Județeană Suceava spune că a declanșat o anchetă după ce un ofițer de poliție de la Serviciul de Investigaţii a Criminalităţii Economice, fiu al primarului din Câmpulung Moldovenesc, apare într-o fotografie ciocnind o halbă de bere cu un cunoscut interlop din clanul Corduneanu, în timp ce se aflau la plajă. Fotografia a post postată pe Facebook chiar de către polițist.

Published in Suceava

Vineri a fost dat startul la prima ediție a Târgului de Toamnă ”Produs în România” organizat cu sprijinul Consiliului Județean.

Published in Eveniment
Page 1 of 3