Items filtered by date: Friday, 04 October 2019

 

 

 

Items filtered by date: Friday, 04 October 2019

O noua posibilitate de petrecere a timpului liber! In partea de sud-vest a Iasului, la intrarea in oras dinspre  Pascani, se va construi cel mai mare mall din zona Moldovei. Reprezentantii firmei care vor ridica aceasta constructie au  turnat prima lopata de beton. Lucrarile se vor finaliza peste un an si jumatate.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

SĂ TRĂIM O NOUĂ „EMOȚIE DE TOAMNĂ” ÎN CADRUL „SIMPOZIONULUI NAȚIONAL DE ESTETICĂ” (EDIȚIA NR. XXIV, 16-18 OCTOMBRIE 2019)

Published in Bacău

Examenul de rezidenţiat de anul acesta se amână pentru data de 8 decembrie, a anunţat, vineri, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Published in Local

144 de cereri de  ajutor de minimis pentru compensarea efectelor fenomenelor hidrometeorologice nefavorabile manifestate în perioada martie – mai 2019 asupra sectorului apicol.

Published in Vaslui

Medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi au anunţat, vineri, că au avut primul caz de hipotermie din acest sezon, fiind vorba de o femeie de 48 de ani.

Published in Local

Andreea Rodiana Fumu, tânăra din Iaşi care suferea de cancer şi pentru care comunitatea locală s-a mobilizat exemplar, s-a stins astăzi din viaţă. Anunţul a fost făcut de părinţii fetei, pe pagina de Facebook. 

Published in Eveniment

Dezbaterea zilei - SOFERI, CU MÂINILE PE VOLAN!

Invitat: Olivian MOROȘANU - avocat

Published in Dezbaterea zilei

POLITICA LA IAȘI - ANALIZA CANDIDAȚILOR PENTRU PREȘEDINȚIE

Invitat: Sorin BOCANCEA - profesor de științe politice

Partea I

Partea a II-a

Published in Politica la Iaşi
Imagio Ceramic Style activează pe piața obiectelor sanitare, gresie și faianță din ceramica începînd cu anul 2017, devenind în scurt timp unul din principalii distribuitori la nivel național în importul și comercializarea plăcilor ceramice.
În prezent, Imagio Ceramic Style dispune de cel mai bun raport preț-calitate din zona de NORD EST a Romaniei .

 
Principalii furnizori de marfă ai societății IMAGIO CERAMIC STYLE S.R.L. sunt localizați în diverse zone din Europa (Spania, Polonia, Cehia, Germania).
Societatea s-a dezvoltat în mod continuu colaborand cu majoritatea ansamblurilor rezidențiale din zonă, dar și prin sprijinul oferit prin soluții inteligente și moderne, după cerințele și posibilitățile fiecărui client. Prestăm servicii de livrare și proiectare 3D gratuit pentru fiecare client al companiei noastre.
De asemenea, reprezentăm cei mai buni producători europeni din industria de obiecte sanitare care, cu siguranță, vor depăși asteptările dumneavoastră.
Scopul nostru este de a crea un confort cu stil care să facă diferența.

 sursa text facebook Imagio Ceramic Style

Published in Local

Iași, 3 octombrie 2019 – Investitorul și dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital începe lucrările pentru proiectul Mall Moldova. În cadrul unei ceremonii de începere a lucrărilor organizată astăzi la Iași, echipei Prime Kapital i s-au alăturat reprezentanți ai autorităților locale, oameni de afaceri, membri ai presei și părintele Vicar al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, Marian Timofte. Cu peste 100.000 de metri pătrați închiriabili, Mall Moldova va reuni majoritatea mărcilor de renume în mai mult de 300 de magazine. Proiectul include un hypermarket Carrefour modern și peste 15.000 de metri pătrați destinați petrecerii timpului liber (40 de restaurante, un cinematograf IMAX și 4DX, sală de fitness, locuri de joacă pentru copii) și 3.000 de locuri de parcare. Durata estimată a construcției este de 18 luni. ”Alături de Silk District, amplul proiect de regenerare urbană al fostei platforme Tomiris, Mall Moldova întărește angajamentul Prime Kapital în dezvoltarea economică a orașului și județului Iași precum și în creșterea calității vieții membrilor acestei comunități prin atragerea și reținerea tinerelor generații fără de care dezvoltarea viitoare a Iașului nu ar fi posibilă. Investim prin intermediul celor două proiecte peste 350 de milioane de euro în comunitatea locală, fapt ce va aduce la dezvoltarea de mii de locuri de muncă și contribuții de sute de milioane de euro la bugetele locale pe parcursul următorului deceniu” a declarat Mihail Vasilescu, partener Prime Kapital. Mall Moldova este un centru comercial de ultimă generație, cu un design spectaculos. Proiectul este poziționat strategic pe o suprafață totală de 40 de hectare într-o zonă rezidențială în expansiune la intrarea de vest a orașului.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 5