Items filtered by date: Thursday, 10 January 2019

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

Items filtered by date: Thursday, 10 January 2019

Investitii in infrastructura, educatie, sanatate si sport. Sefii orasului au intocmit o lista cu proiectele ce ar trebui sa primeasca finantare de la institutiile statului. Lista a ajuns atat pe masa premierului Viorica Dancila cat si la cabinetele celor 17 parlamentari din Iasi. In materialul care urmeaza va prezentam lista cu cele mai importante proiecte care ar putea primi finantare in acest an.

Published in ȘTIRI VIDEO

Cu ochii pe oamenii fara adapost!Inca de la inceputul anului, mai multe echipe formate din politisti locali si membri ai Serviciului Voluntar Judetean de Ambulanta Iasi patruleaza pe timpul noptii, pentru ca oamenii fara adapost sa nu doarma in ger. Doar in ultimele zile, sapte dintre acestia au fost transportati la spital din cauza ca sufereau hipotermii iar mare majoritate dintre ei au ajuns la Centrul din C.A.Rosetti. Aici, ei au primit o masa calda si un pat pe care sa doarma.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei!Zi importanta pentru crestini! Pe 11 ianuarie, atat in bisericile ortodoxe cfat si in cele romano-catolice este pomenit si venerat Sfantul Teodosie cel Mare.


Published in ȘTIRI VIDEO

Iasul va fi in centrul atentiei la nivel european. Pana in luna iunie, cat Romania detine presedintia Consiliului Uniunii Europene, Iasul va fi gazda mai multor evenimente extrem de importante. Mai exact noua astfel de intruniri care vor avea loc fie la Palatul Culturii fie la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza".

Published in ȘTIRI VIDEO

Spitaleler iesene au mare nevoie de sange. Din pacate insa, putini sunt iesenii care se hotarasc sa doneze picaturile salvatoare de viata. Din acest motiv, conducerea Centrului de Transfuzii Sanguine organizeaza periodic campanii de donare de sange cu diferite institutii publice si private. Iar rezultatele se vad - numarul donatorilor este mai mare de fiecare data cand se face apel la societati comerciale sau facultati.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Isi cer drepturile! Comerciantii din eGros au strans semnaturi pentru locuri de parcare si chirii mai mici. O parte dintre standurile din complexul comercial eGros din Iasi au ramas si ieri inchise, aceasta fiind a doua zi de protest sustinut de chiriasii complexului. Patronii de firme care isi au deshise micile afaceri in complex sunt nemultumiti de faptul ca, desi platesc locurile de parcare din curte, nu au voie sa-si parcheze masinile.

Published in ȘTIRI VIDEO

Asistentele medicale sunt nemultumite de grila de salarizare! Vorbim despre cele care lucreaza in cabinetele de medicina de familie si care sunt platite cu salariul minim pe economie. In schimb, colegele lor din spitalele de stat au cresteri salariale periodice iar conditiile de lucru sunt asemanatoare. Pe de alta parte, medicii de familie spun ca tarifele reduse pentru serviciile medicale fac ca bugetele cabinetelor sa fie extrem de mici si implicit, si cele ale angajatilor.

Published in ȘTIRI VIDEO

Se schimba pasapoartele. Vor avea alta culoare, iar stema va fi gravata 3D. Modificarea vine dupa ce anul trecut a fost schimbata durata lor de valabilitate de la 5 ani la 10 ani.

Published in ȘTIRI VIDEO

O noua premiera la Teatrul National din Iasi. Mihaela Arsenescu Werner, Doru Aftanasiu, Livia Iorga si Dumitru Georgescu, va invita sa vedeti spectacolul "Marjorie Prime" de Jordan Harrison. Un spectacol montat de Radu Iacoban. Premiera va avea loc pe 12 ianuarie, de la ora 18:00, in Sala Studio. "Marjorie Prime" este un spectacol care a avut un real succes pe scena de pe Broadway. Cu o distributie remarcabila, si filmul Marjorie Prime a avut si el un real succes in 2017.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3