Items filtered by date: Saturday, 01 December 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

Items filtered by date: Saturday, 01 December 2018
Saturday, 01 December 2018 12:58

Poftiti la parada

Published in Stiri
Saturday, 01 December 2018 12:56

La Multi ANi, Romania!

Published in Stiri

Manifestari grandioase prilejuite de implinurea a 100 de ani de la Marea Unire. Iesenii sunt invitati sa participe la festivitatile organizate in fata Palatului Culturii. Despre semnificatia zilei de 1 decembrie 1918 ne vorbesc in materialul urmatori istoricii, dar si iesenii.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Spectacole de prim rang la Ateneu!Conducerea institutiei a reusit sa aduca la Iasi artisti extraordinari, care de fiecare data tin spectacole cu casa inchisa.Lista personalitatilor care ii vor incanta pe spectatorii Ateneului ii cuprinde pe actorii Florin Piersic si Marian Rilea, si pe artistii arhicunoscuti si apreciati Mircea Vintila si Tudor Gheorghe.

Published in ȘTIRI VIDEO

La scoala pe bicicleta! Municipalitatea vrea sa largeasca o portiune a soselei Bucium, care ar urma sa aiba 5 benzi de circulatie. Totodata, administratia locala spune ca vrea sa creeze o zona dedicata biciclistilor, mai ales celor care merg la unitatile de invatamant din zona.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Paradis pentru patrupezi! Un nou magazin pentru animalele de companie se deschide din 1 decembrie la Iasi. Locuitorii din Iasi si din imprejurimi pot veni chiar cu animalele sale si sa aleaga dintr-o gama foarte larga de produse de hrana si accesorii pentru animale, dar si medicamente din farmacia veterinara. Totodata, la deschidere vizitatorii vor avea parte de reduceri si suprize.

Published in ȘTIRI VIDEO

Zi speciala la Sala Polivalenta din Iasi. La final de luna noiembrie, aproape o suta de copii din clasele a V-a si a VI-a din mai multe scoli iesene s-au intrecut in maiestria manuirii balonului oval, intr-o competitie denumita sugestiv "Festivalul Centenarului la Rugby Tag". Cei mici au fost incantati pentru ca la finalul concursului au primit diplome si trofee din partea organizatorilor. Evenimentul a avut loc cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului, Asociatiei Judetene de Rugby Iasi si Directiei Judetene de Sport si Tineret Iasi.

 

 

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Saturday, 01 December 2018 11:26

Oferte de sărbători în tot orașul

În luna decembrie, ai parte din plin de magia sărbătorilor, dar și de reduceri speciale, să te bucuri de mese și mai îmbelșugate.
    La Simigeria PETRU (insert link https://www.simigeriapetru.ro/ ), găsești trei specialități la preț redus întreaga lună: covridog, pizza pui și ciuperci și covrigul de altădată. În goana după cadouri și cumpărături, nu uita să faci o pauză pentru a te alimenta cu energie și... de ce nu, să îți împlinești câte o mică poftă nevinovată.
    În ultima lună din anul centenarului, PETRU, simigerie cu tradiție din 1939, sărbătorește alături de clienții săi și readuce gustul de odinioară într-un nou produs – covrigul de altădată. Din aluat nedospit, cu puțină drojdie și textură ușor crocantă, lucios, împletit de mâini dibace, covrigul de altădată este surpriza lunii. Nu te vor dezamăgi nici covridogul și pizza pui și ciuperci, gustări numai bune de savurat în orice moment al zilei.
    Ofertele de sărbători sunt valabile în toate simigeriile din rețeaua PETRU din Iași, Piatra Neamț, Suceava, Botoșani, Vaslui, Brașov și în cel mai nou magazin din Roman, în perioada
1 – 31 decembrie 2018.

Published in Eveniment