KEMPES în Underground The Pub

KEMPES în Underground The Pub

Written by  Feb 10, 2018

Clubul Underground vă invită la un super concert sâmbătă, 10 februarie, începând cu ora 21. [email protected] Iași. Ovidiu Ioncu "Kempes", vocea simbol a rockului romanesc este fondatorul si liderul trupei KEMPES și fostul vocalist al trupei Cargo.

https://www.facebook.com/Kempes.Official/
Discografie:
- cu Cargo
Albume
Povestiri din gară – 1992
Destin – 1995
Colinde și obiceiuri de iarnă – 1996, relansat în 1999 cu corala Teofora
Ziua Vrăjitoarelor – 1998
Colinde – 2000
Spiritus Sanctus – 2003

Singles și altele

1989 – 1989
Brigadierii – 1989
Buletin de știri – 1989
Doi prieteni/Ana – 1990
Capra/Lui – 1995
Clasa muncitoare & Batacanda – 1996
Steaua & Urare/Bucuria Crăciunului – 1997
Cântecul Paștelui – 1998, video
Bagă-ți mințile-n cap – maxi-single – 2000
Mama (Mother) – 2000, video
Cargo Box Set – include albumele Povestiri din gară, Destin și Ziua Vrăjitoarelor.

- cu KEMPES

Albume
Regasire- 2015

sursa facebook

Last modified on Saturday, 10 February 2018 14:15

Add comment


Security code
Refresh

Veolia

Arhiva Iasi TV Life

« September 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30