Saturday, 10 February 2018 14:05

KEMPES în Underground The Pub

Written by
Rate this item
(0 votes)

Clubul Underground vă invită la un super concert sâmbătă, 10 februarie, începând cu ora 21. [email protected] Iași. Ovidiu Ioncu "Kempes", vocea simbol a rockului romanesc este fondatorul si liderul trupei KEMPES și fostul vocalist al trupei Cargo.

https://www.facebook.com/Kempes.Official/
Discografie:
- cu Cargo
Albume
Povestiri din gară – 1992
Destin – 1995
Colinde și obiceiuri de iarnă – 1996, relansat în 1999 cu corala Teofora
Ziua Vrăjitoarelor – 1998
Colinde – 2000
Spiritus Sanctus – 2003

Singles și altele

1989 – 1989
Brigadierii – 1989
Buletin de știri – 1989
Doi prieteni/Ana – 1990
Capra/Lui – 1995
Clasa muncitoare & Batacanda – 1996
Steaua & Urare/Bucuria Crăciunului – 1997
Cântecul Paștelui – 1998, video
Bagă-ți mințile-n cap – maxi-single – 2000
Mama (Mother) – 2000, video
Cargo Box Set – include albumele Povestiri din gară, Destin și Ziua Vrăjitoarelor.

- cu KEMPES

Albume
Regasire- 2015

sursa facebook

Read 2245 times Last modified on Saturday, 10 February 2018 14:15

Add comment


Security code
Refresh